Familietyper, forbrugerpsykologi og bæredygtighed er på agendaen, når CIFF Kids i samarbejde med pej gruppen præsenterer et spændende talkprogram på messen. 

På søndag den 19. juni går startskuddet til den 59. udgave af CIFF Kids, og frem til den 21. juni den danske børnemesse byde indenfor i Bella Center til et hav af børnebrands inden for både mode, livsstil og interiør, så de besøgende får en helhedsoplevelse.

Dagsordener om bæredygtighed, holdbarhed og miljø kommer til at fylde meget på messen, og igen i år samarbejder CIFF Kids med trendeksperterne fra pej gruppen, så både udstillere og besøgende kan hente inspiration i et ambitiøst talkprogram om blandt andet genbrugsadfærd og forbrugsmønstre. Med tre daglige talks er der masser af ny viden.

Du kan blandt andre høre Jakob Aaen, der er Co-Founder af Målbar, som har udviklet en metode til at måle, forbedre og kommunikere klimapåvirkning af ens produkter. Han vil have bæredygtighed væk fra marketingafdelingen og ind i produktudviklingen. Jakob Aaen kan opleves søndag den 19. juni kl. 14.

Mandag den 20. juni kan du møde Torben Lorentsen, der fortæller om, hvordan man skaber den gode kundeoplevelse, hvor mennesker er mennesker og ikke bare omvandrende kreditkort, for de loyale kunder er de bedste ambassadører. Torben Lorentsen kommer fra Passion360 og kan opleves kl. 12.

Det engelsksprogede talkprogram er fastsat til tirsdag den 21. juni, som er messens sidste dag. Her kan du høre pej gruppens trendsekspert og chefredaktør, Louise Byg Kongsholm, hele to gange: Kl. 11 er der talk om de 17 livsstadier mellem vugge og krukke med fokus på forbrugeradfærd, og hvordan denne kan konceptualiseres ud fra livsstadierne. Kl. 14 kan du høre om den skandinaviske post-corona familie og dennes værdier. Familiesynergier er blevet gentænkt og refokuseret. Louise Byg Kongsholm fortæller om tre nye familietyper og deres præferencer i forhold til livet generelt, men også i forhold til design, stil og farver.

Du kan naturligvis også møde pej gruppen, som har egen stand på CIFF KIds, hvor det er muligt at få en snak med årets pej-delegation. Du finder standen på plads B0-009A i forlængelse af Talk Stage.

Fakta 

Hvornår: 19. – 21. juni 2022

Hvor: Bella Center Copenhagen

Her kan du registrere dig til CIFF Kids