Endelig kan Heimtextil afholde januar-messen som planlagt. Fra den 11. til den 14. januar 2022 er der masser af inspiration og nye produkter at finde i messehallerne.

I år måtte Heimtextil flytte januar-udgaven af messen til maj 2021. Men nu melder Messe Frankfurt ud, at de forventer at afholde januar-udgaven som planlagt i 2022.

Så fra den 11. til den 14. januar 2022 kan man igen gå på jagt efter nye produkter og samle masser af inspiration på Heimtextil, når messen igen slår dørene op.

På nuværende tidspunkt er der registreret omkring 1.600 udstillere fra 50 lande, så det tegner allerede lyst for messen.

“Selv om der stadig er fire måneder til messen, har der allerede været enorm respons på Heimtextil 2022, specielt fra international side. Behovet for det personlige møde og muligheden for at se og mærke produkterne i virkeligheden er større end nogensinde før. Vi ser frem til at byde branchen velkommen tilbage til vores messe og udstilling og er overbeviste om, at Heimtextil 2022 vil være et sikkert og succesfuldt event for alle,” siger Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies hos Messe Frankfurt, i en pressemeddelelse.

 

Digitale løsninger supplerer messen

Selv om messen er fysisk, vil der også være nogle digitale løsninger.

For eksempel vil Heimtextil Trends for første gang være tilgængelig i digital form med illustrationer og visualiseringer med de seneste farver, designer features og kortfilm. The Future Materials Library kommer også online med et udvalg af innovative bæredygtige materialer.

 

Foto: Heimtextil