Heimtextil i januar 2022 blev aflyst på grund af Covid-19. I stedet afholdes en særlig sommerudgave i juni.

Heimtextil skulle egentlig have været afholdt fra den 11. til den 14. januar 2022, men på grund af den forværrede situation med coronapandemien i Tyskland, og dertilhørende restriktioner, valgte de at aflyse.

I kølvandet på aflysningen har Heimtextil nu besluttet at afholde en særlig sommerudgave af messen, der finder sted sideløbende med messerne Techtextil og Texprocess fra den 21. til 24. juni 2022.

Udstillere og indkøbere vil kunne drage fordel af den værdifulde synergieffekt, der opstår mellem de tre messer, hvor 1.000 udstillere allerede har registreret sig.

“Vi er glade for at se, at mange udstillere bakker op om Heimtextil Summer Special ved at annoncere deres deltagelse. Det høje niveau af international deltagelse understreger den globale forpligtelse fra sektoren,” lyder det fra Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies.

Eventen kommer til at byde på globale løsninger fra 46 lande – herunder Frankrig, Indien, Italien, Holland, Pakistan, Portugal, Spanien, Tyrkiet og USA. Derudover vil denne udgaves trend-præsentation i Hall 4.0 i Messe Frankfurt give værdifuld vejledning til industrien og fremhæve skiftet til en langvarig og mere bæredygtig tankegang.

En række tekstildesignere fra hele verden vel desuden præsentere deres kollektioner på Heimtextil Summer Special.

 

Foto: Heimtextil