Den nuværende situation med Covid-19 får arrangørerne af Heimtextil til at rykke messen fra januar til maj 2021.

Messesæsonen har i det meste af 2020 ikke været, som den plejer. Messer er både blevet rykket og aflyst, og det ser ud til at fortsætte ind i 2021 for nogle messers vedkommende.

Heimtextil er en af de første messer til at melde ud, at januar-udgaven rykkes til maj 2021 på grund af den nuværende situation med Covid-19, hvor smittetrykket er stigende i mange lande og rejsebegrænsninger igen en realitet. Det oplyser messearrangørerne i en pressemeddelelse.

“De nuværende rejsebegrænsninger og en fornyet stigning i antallet af smittede udgør en stor forhindring i at afholde vores internationale messe. Vi er i konstant kontakt med vores udstillere og de relevante myndigheder og vil gøre alt i vores magt for at sikre et sikkert og vellykket Heimtextil 2021,” lyder det fra Detlef Braun, Member of the Executive Board hos Messe Frankfurt.

I stedet afholdes Heimtextil på nuværende tidspunkt fra den 4. til den 7. maj 2021 på samme tid som de to messer Techtextil og Texprocess, der bliver afviklet i maj 2021.

“For Heimtextil er dette en mulighed for at gå sammen med to internationalt succesrige tekstilmesser, der sammen præsenterer hele sortimentet inden for tekstiler,” siger Olaf Schmidt, der er Vice President Textiles and Textile Technologies, og afslutter:

“Vi er overbeviste om, at situationen med coronapandemien vil være lettet betydeligt til maj næste år og ser frem til at afholde en vellykket og sikker begivenhed sammen med vores partnere fra sektoren.”

Foto: Heimtextil