Istanbul Fashion Connection (IFCO) præsenterer et bredt udvalg af designere og trends på sin fjerde messe, der finder sted fra den 9. til 11. august 2023.

IFCO, Europas største modemesse, er klar til at samle modeentusiaster, designere og indkøbere fra hele verden i Istanbul. Messen anses som en vigtig platform for den globale modeindustri. Med seks opdelte haller vil IFCO præsentere omkring 400 udstillere fra forskellige produktkategorier inden for beklædnings- og modeindustrien. Fra high-end til streetwear og bæredygtig mode vil messen byde på en bred vifte af stilarter og trends.

IFCO vil også være et mødested for tyrkiske produktionsvirksomheder, der tilbyder forskellige services inden for tekstil- og beklædningsindustrien. Med konkurrencedygtige priser, hurtige leveringstider og muligheden for små minimumsordremængder tiltrækker tyrkiske producenter både små designerlabels og store modebrands.

En særlig attraktion ved IFCO er “The core Istanbul,” hvor både etablerede og nye tyrkiske designere præsenterer deres kreative og innovative kreationer. Disse talentfulde designere har opnået international anerkendelse og har haft deres kollektioner vist på verdensberømte catwalks.

IFCO 2023 forventes at tiltrække et bredt spektrum af modeprofessionelle, der ønsker at udforske de seneste trends og etablere forbindelser i modeindustrien.

Foto: IFCO