pej gruppen inviterer dig til foredrag ved modemesserne CIFF og CIFF Kids. Det spændende foredragsprogram kan inspirere dig og dine kollegaer med alt fra forbrugeradfærd til de nyeste trends. Alle foredragene er gratis og kræver ingen tilmelding.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på foredrag, som pej gruppen afholder på messen.
Du kan finde hele foredragsprogrammet lige her.

CIFF

Onsdag den. 8. august
Hvorfor bliver nogle koncepter og brands store på kort tid? Og hvorfor styrter andre sammen med det samme? Stine Grubbe, ekspert i koncept og branding, giver dig et inspirerende foredrag om strategisk konceptudvikling, så du undgår fejl, som kan koste din virksomhed dyrt.

Torsdag den 9. august
Kenneth Schultz er ekspert i retaildesign og vil give et foredrag, som sætter fokus på, hvordan du skaber et helt særligt dna til dit brand. Han er ekspert i at opbygge og udvikle brands og har arbejdet hos nogle af Danmarks største smykke- og modevirksomheder.

Fredag den 10. august
Louise Byg Kongsholm, trendekspert, foredragsholder og CEO hos pej-gruppen, fortæller om bogen Total Ret@il, som giver et nyt perspektiv på forbrugeradfærd og korrespondancen mellem køber og sælger. Den nuværende kommunikation mellem forbruger og sælger skal kasseres og en ny tankegang skal i spil.

CIFF Kids

Alle dage
Pernille Kristine Møller, ejer af Curated og konsulent hos pej gruppen, tager dig gennem en guide til SS 19. Hun vil komme omkring den nye forbrugergeneration og troen på hinanden uanset race, køn og geografi. Forår og sommer 2019 viser fire retninger, hvor tillid er fundamental; Sympathy, Honesty, Harmony og Playful.

Ligeledes holder Pernille Kristine Møller et foredrag om trendbogen pej kids. Trendbogen er rettet mod alle livstilsindustrier, der arbejder inden for koncept- eller produktudvikling for børn og børnefamilier.


Se hele foredragsprogrammet her.

På CIFF finder du pej gruppen på 2. sal på standen: B4-215-17