Udmeldingen fra Messe Frankfurt er klar: Frankfurt Fashion Week afholdes i år, selv om Premium og Seek rykker tilbage til Berlin.

For få dage siden meldte Premium Group ud, at de rykker Berlinmesserne Premium og Seek tilbage til Berlin fra Frankfurt.

Nu fastslår Messe Frankfurt, at der stadig kommer til at blive afholdt Frankfurt Fashion Week på trods af udmeldingen fra Premium Group.

I en pressemeddelelse udtaler Peter Feldmann, borgmester i Frankfurt:

“Jeg er glad for, at Messe Frankfurt har startet Frankfurt Fashion Week fra bunden og vil fortsætte med at afholde den. De to Frankfurt Fashion Week, der har været afholdt indtil videre, viser, at Frankfurt er ekspert inden for fashion og kreativitet og udstråler entusiasme. Som en by i midten af Europa, er vi en magnet for talenter over hele verden. Jeg er ikke i tvivl om, at Messe Frankfurt vil bringe den ‘know-how’, der skal til for at give Frankfurt Fashion Week en succesfuld fremtid.”

Ved Messe Frankfurt er de ærgerlige over beslutningen, men de ser lyst på fremtiden for Frankfurt Fashion Week.

“Vi er sikre på, at vi med Frankfurt Fashion Week kan give branchen og alle parter et ‘up-to-date’ og relevant produkt. Vores centrale placering, det internationale netværk med over 50 events over hele verden, vores samarbejde med United Nations Office for Partnerships og den stærke kreative industri er blot nogle af de mange årsager til, at vi kan levere. Vi har ingen grunde til at ændre konceptet med Frankfurt Fashion Week,” udtaler Olaf Schmidt, Vice President Textiles & Textile Technologies ved Messe Frankfurt, og tilføjer, at de snart kommer med mere information til branchen og medier.

 

Foto: Olaf Schmidt, fotograf: Lottermann and Fuentes