Inden længe løber en af de første tyske messer siden Covid-19-udbruddet af stablen. Læs med, og bliv klar til Gallery Fashion & Shoes.

Det er ikke mange fysiske messer, der denne sommer kommer til at blive afholdt. Copenhagen Fashion Week var Europas første modeuge med modemesser samt både fysiske og digitale shows.

Fra den 30. august til den 1. september 2020 bliver en af de første tyske messer afholdt. Düsseldort-messerne Gallery Fashion og Gallery Shoes har slået pjalterne sammen og er under strenge retningslinjer lykkes med at få stablet en samlet, sikker messe på benene.

“Efter de sidste par måneder, som har været ekstremt drænende og stressende for alle, ser vi virkelig frem til at byde begge sektorer velkomne til en fælles indkøbs- og informationsplatform i Düsseldorf,” udtaler Ulrike Kähler, adm. direktør for Idego Company, der er ansvarlig for begge Gallery-messer, og fortsætter:

“Dette er vores måde at forsøge at skabe en smule normalitet i denne hidtil usete situation, fordi det er det, vi alle har brug for lige nu. Ingen af vores besøgende eller udstillere behøver bekymre sig, når de er her. Alle de nødvendige forholdsregler er taget for at sikre det højeste sikkerhedsniveau.”

Messen sikrer blandt andet, at der vil være god hygiejne, masser af plads til både udstillere og besøgende og udendørsområder, hvor der er plads til både møder og afslapning.

Sideløbende med de tre messedage vil også Gallerys Showroom Concept blive afviklet fra den 28. august til den 1. september 2020.

 

Pladsfordeling under messen

I det specielle kombinerede format af Gallery Fashion & Gallery Shoes vil der være både mode- og skoudstillere. En tredjedel af udstillerne udgør modebrands, mens to tredjedele udgør skobrands.

Baseret på tidligere erfaringer forventer arrangøren at være i stand til at kontrollere besøgstallet, så det ikke overstiger det maksimale antal, der er tilladt.

 

Højdepunkter i løbet af messen

Traditionen tro åbner Textil Wirtschaft det kombinerede Gallery Fashion og Gallery Shoes-format med TW-Orderinfo søndag den 30. august. Det tyske modeinstitut (DMI) afholder foredrag alle tre eftermiddage fra den 30. august til den 1. september. Derudover vil Fashion Trend Pool som sædvanligt holde foredrag og inspirere besøgende med trendtalks.

Alle foredrag og diskussioner finder sted ved ‘Altes Kesselhaus’ i Areal Böhler.

Gallery Fashion & Shoes kan desuden denne sæson præsentere to nyåbnede restauranter og en nyåbnet café i Areal Böhler-komplekset.

Gallery Fashion & Shoes foregår samtidig med den anden Düsseldorf-messe Supreme Women & Men, der løber fra den 28. til den 31. august 2020.

Foto: Gallery Shoes