Sideløbende med Berlin-messerne Seek og Premium afholdes også modemessen Show & Order, der igen i går tilbyder mode, livsstil og oplevelser i det fem etager høje Kühlhaus i Berlin. 

Mode, livsstil og oplevelser er, hvad den tyske modemesse Show & Order tilbyder, når den slår dørene op i starten af juli 2019 i ikoniske Kühlhaus i Berlin.

Modemessen vil foregå sideløbende med de andre modemesser fra Premium Group, Seek og Premium, fra den 2. til den 4. juli 2019.

For at give besøgende en unik detailoplevelse vil messen lige som sidste år tage sig ud som et stormagasin på fem etager, der vil være fuld af inspiration og aktiviteter. Derudover vil der også være showrooms, hvor brands har mulighed for at udstille særlige projekter.

Modemessen byder også på ni haller fyldt med over 200 mode- accessories- og skobrands fra hele verden samt én hal fyldt med diverse madoplevelser.

Hal 1
Casual Styles and Urban Design

Hal 2
Iconic Statement

Hal 2.1
Foodcourt

Hal 3
A Sophisticated Assortment of Style

Hal 4
Smart Casual and Smart Sportswear

Hal 5
Commercially Succesful – Clean and Classy

Hal 6
Affordable Luxury and Lifestyle

Hal 7
Peak of Modern and Contemporary

The Cube
Accessories Galore – Small touches, big impact

Nogle af de danske brands, som udstiller på modemessen, er blandt andet Cecilie Copenhagen, Hvisk, Just Female, Minimum og Stella Nova.

 

Du kan læse mere om modemessen her.