Modemesse tager hul på nyt koncept

En dansk modemesse har tidligere på året tilføjet et nyt koncept. Nu løftes sløret for nogle af de nye oplevelser.

I februar 2019 kunne Copenhagen International Fashion Fair, CIFF, introducere en ny sportsmesse, CIFF Sporting. Dengang udtalte kreativ direktør for CIFF, Kristian Andersen, at sportsmessen ville blive lanceret i sommeren 2020.

Nu tyder det på, at CIFF tager hul på konceptet allerede under den kommende messe i januar.

Der vil på den kommende messe være et område dedikeret til sportsbrands, hvor der sideløbende vil være events og samarbejder med førende figurer, lyder det fra CIFF i en pressemeddelelse.

CIFF har endnu ikke løftet sløret for, hvilke brands der vil blive en del af området.

 

Begynd dagen med en løbetur

Den 30. januar vil der være mulighed for at begynde dagen med en løbetur anført af Eugene Tong, som er modelkonsulent og medstifter af Old Man Run Club. Dagen efter kan messegæsterne deltage i en yogatime med den lokale yogainfluencer, model og medstifter af The V Movement, Amanda Nørgaard.

”Et af denne sæsons højdepunkter er introduktionen af CIFF Sporting. Ikke et segment, men en ny konceptuel måde at opleve en livsstil på tværs af kulturer. Sundhed, fitness og ønsket om at bringe bevægelse og fysisk aktivitet ind i vores liv har flyttet os som kultur i denne udtryksretning. Sport er blevet en livsstil og samfundet har adopteret det helt ind i sin kerne,” skriver CIFF.

Det er ikke mere end to uger siden, at CIFF kunne meddele, at der også sker tilføjelser på CIFF Youth, hvor det helt nye område ‘Next’ indvies på messen i januar. CIFF finder sted fra den 29. til den 31. januar 2020.