Nord-Fair, der står bag Herretøjs- og Modemessen i Vejle, ser frem til at åbne dørene til august. Denne sæson bliver messerne dog i et nyt format, der er tilpasset myndighedernes retningslinjer.

”Det er unægteligt en ny virkelighed og et ukendt farvand, vi skal navigere i, men vi glæder os over, at kunne samle branchen igen. Vi ser frem til at kunne bidrage til at kickstarte sæsonen i en tid, hvor værdier og relationer, nærhed og det personlige møde har endnu større betydning end tidligere,” lyder det fra Charlotte Strøm, der er projektleder ved Nord-Fair, som er i fuld gang med planlægningen af de to messer i Vejle.

Herretøjs- og Modemessen løber af stablen henholdsvis den 16. til den 17. august og den 23. til den 25. august og finder sted i DGI Huset Vejle.

 

Et nyt format

Det bliver dog selvsagt ikke den samme messeoplevelse, som de besøgende har været vant til de forgange år.

”I Covid-19-pandemiens skygge kan vi ikke komme udenom, at det bliver i et lidt ændret format, hvor vi vil tilpasse situationen og de hygiejnemæssige krav fra Sundhedsstyrelsen om afstandsmarkering, skiltning, håndhygiejne, toiletfaciliteter og ekstra rengøring med mere. Vi vil også tilbyde værnemidler i form af handsker og mundbind,” fortæller Charlotte Strøm til TØJ.

Derudover er gangarealerne blevet gjort bredere, mens Nord-Fair ligeledes har planer om at udvide åbningstiden for de udstillere, som har behov for at ekspedere kunder ud over den normale åbningstid.

Ifølge Charlotte Strøm har Nord-Fair dog ikke planer om at udvide med ekstra kvadratmetre end dem, som de har til rådighed hos DGI Huset Vejle.

”Med det stabile besøgstal, som vi kender fra tidligere år og med de antal kvadratmeter, som vi råder over, kan vi opfylde myndighedernes krav om den nødvendige plads,” forklarer hun.

 

Stor interesse for begge messer

Som noget nyt skal butikkerne tilmelde sig på forhånd over nettet, så begge messer løbende har kontrol over, hvor mange der besøger messen den pågældende dag. Derudover laver Nord-Fair et påbud om, at der maks må komme to personer per butik per dag.

Ifølge Charlotte Strøm går det godt med at få afsat standene.

”Der er stor søgning til begge messer her til august, og på nuværende tidspunkt har vi kun få ledige stande tilbage på begge messer. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi kan melde udsolgt,” fortæller hun og afslutter:

”Vi har gode forventninger til både Herretøjs- og Modemessen i Vejle og med sommerens og solens kommen, mærker vi spirende optimisme hos leverandørerne og et ønske om fællesskab og normalisering.”

Foto: Unsplash.com