I tre dage, to gange om året, er nogle af de største aktører, der leverer materialer og tjenesteydelser til den globale modeindustri, samlet i Paris Nord Villepinte. I næste uge åbnes dørene til den franske tekstilmesse Première Vision.

Den franske tekstilmesse Première Vision er klar til slå dørene op fra den 13. til den 15. februar 2018. Denne gang med et skærpet fokus på innovation.

I en pressemeddelelse oplyser Première Vision, at messen skal udspille en fremtidsorienteret og inspirerende rolle ved at fortsætte sin aggressive udviklingsstrategi, særligt for at yde effektiv støtte til internationale modefagfolk, som er i gang med deres SS 19-kollektioner.

Première Vision præsenterer en række nye initiativer på messen, som de besøgende kan glæde sig til. Messen har eksempelvis omlagt og udvidet sit Wearable Lab – dedikeret til modeteknologien – så både indkøbere, udstillere og besøgende har bedre muligheder for at udforske, netværke og diskutere.

Desuden tilbyder den franske tekstilmesse nu et langt bredere udvalg af lædervarer og skotøj i området ’Bag & Shoe Manufacturing’.

pej gruppens CEO, Louise Byg Kongsholm, besøger messen i næste uge, så glæd dig til en uddybende messereportage fra Première Vision her på TØJ.