Det danske skobrand Billi Bi er blandt de faste udstillere i CIFF Showrooms, men for at markere sit 25-års jubilæum har skobrandet valgt at udvide med en stand på gulvet i Bella Center.

Billi Bi kan i år fejre sit 25-års jubilæum, og i den anledning har det danske skobrand lanceret en jubilæumskollektion, som bliver vist frem på CIFF-messen.

”Med den nye kollektion har vi valgt at gå ’back to basics’ til dengang, hvor det hele startede for 25 år siden. Derfor har vi taget nogle af de fine, klassiske pumps og piftet dem op i en række flotte farver,” fortæller Account Manager Michelle Guerra, da TØJ besøger standen under messen.

Læs også: Reportage CIFF: MbyM vil inspirere kunderne

Ifølge Michelle Guerra har skobrandet denne gang valgt også at have en stand på gulvet i Bella Center for at skabe lidt ekstra opmærksomhed omkring jubilæet.

”Vi er stolte af, at vi har været en del af skobranchen i 25 år, og vi vil gerne vise, at vi er her for at blive. Jubilæumskollektionen viser samtidig, at vi er stolte af vores oprindelse og vores dna,” forklarer Michelle Guerra, som håber, at standen på gulvet kan vække interesse hos nye, potentielle kunder – såvel danske som internationale.

Billi Bi har fortsat stand i CIFF Showrooms, hvor det danske skobrand ser frem til at møde mange af de faste, loyale kunder.