Smykkebranchens fagmesse har – som så mange andre – lidt under coronasituationen. Nu indgår fagmessen et nyt samarbejde, hvor ambitionen er at gøre messen til en stærk platform for det fysiske møde.

Smykkebranchens fagmesse, New Nordic Jewellery & Watch Show Copenhagen, har ‘ligget i dvale’ de sidste to år på grund af coronasituationen og restriktioner.

Nu kickstartes branchens fagmesse med et nyt samarbejde mellem brancheforeningen Jewellery of Denmark og messefirmaet Copenhagen Exhibition Group. Det skriver de to parter i en pressemeddelelse.

“Vi er rigtig glade for det nye samarbejde, og vi har stor tiltro til, at vi sammen kan indfri branchens ambition om at gøre New Nordic messen til en stærk platform for det fysiske møde til glæde for alle branchens parter i Danmark og Norden,” siger Lone Christensen, formand for Jewellery of Denmark.

 

Messen skal være en succes for hele branchen

Parterne har besluttet, at premieren på post-corona-versionen af New Nordic Jewellery & Watch Show Copenhagen kommer til at stå i Øksnehallens historiske rammer midt på Vesterbro i København.

Messen afvikles fra fredag den 19. til og med søndag den 21. august 2022.

”Jeg arbejdede tæt sammen med smykke- og urbranchen i nullerne, hvor jeg var messedirektør i Bella Center, og hvor branchens messe i en ti-årig periode netop blev afviklet i Bella Center. Jeg er derfor glad for igen at skulle arbejde med branchens fagmesse; og jeg håber at mine mange års messeerfaring kan bidrage til at New Nordic Jewellery & Watch Show Copenhagen 2022 bliver en succes for hele branchen,” fortæller Jesper Åndahl, Founder & CEO af Copenhafgen Exhibition Group.

 

Foto: Lone Christensen, formand Jewellery of Denmark, og Jesper Åndahl, Founder & CEO af CPH Exhibition Group.