Who’s Next måtte rykke sine datoer en måned frem. Men det betyder, at messen nu afvikles efter planen.

Covid-19-virussen lever stadigvæk blandt os og medfører fortsat stor usikkerhed og bekymring.

Henover sommeren 2020 og i begyndelsen af efteråret er smittespredningen igen stigende, og det fik arrangørerne bag den franske messe Who’s Next, Impact og Traffic til at udsætte messerne i fire uger – fra den 4. til den 7. september – til at foregå sideløbende med Premiere Classe fra den 2. til den 4. oktober 2020.

“Vi er stærkest sammen til igen at sætte gang i forretningen og fremme modebranchen, dens know-how og de involverede i branchen. Fra den 2. til den 4. oktober 2020 finder en engangsbegivenhed sted, der samler en bredere vifte af indkøbere, brands og designere, som viser de seneste nyheder inden for branchen på tværs af alle produktkategorier,” skriver messearrangørerne på hjemmesiden.

Den store, samlede messe kommer til at foregå i hjertet af Pariserhaven Jardin des Tuileries i telte. Her kan besøgende finde alt fra ready-to-wear og accessories til beauty-produkter og livsstilskoncepter, ligesom man også vil kunne møde designere, der fokuserer på bæredygtighed, som har en ny vision for modeindustrien samt innovative løsninger, der følger udviklingen inden for mode.

Messen skriver i en pressemeddelelse, at alle sikkerhedsforanstaltninger er sat i værk i henhold til de regler, der er indført.

Derudover vil strømmen af besøgende blive styret ved alle indgange og udgange for at sikre, at der ikke er mere end 1.000 personer samlet i hvert telt ad gangen.

Foto: Who’s Next