Modebranchens top 150

Liste over nyeste årsresultater efter skat for danske tøjleverandører (i 1.000 kr.)*

Listen er dynamisk og opdateres løbende, når nye regnskaber offentliggøres. Det betyder, at du som medlem kan følge med i resultaterne alle årets 365 dage.

Har vi glemt en virksomhed? Tip os på support@pejgruppen.dk.

Denne sektion er kun for medlemmer

Er du allerede medlem?
Log ind

Få adgang med et medlemskab

For at tilgå denne side skal du være medlem af TØJ – Fashion & Business Trends.

Med et medlemskab får du blandt andet fire fysiske udgivelser årligt, modebranchens Top 150, adgang til alle låste online-artikler samt en billet til det årlige Kick Off-seminar.

Bliv medlem

“TT

*Hvordan er listen udformet?
Modebranchens top 150 på branchebladettoj.dk koncentrerer sig om tøjleverandører og rangerer dem efter seneste årsresultat efter skat. Begrebet ’leverandør’ er tolket bredt og dækker blandt andet fabrikanter, grossister, distributører, handelshuse og agenter. Nogle af de selskaber, der optræder på listen, er både detaillister og leverandører. Hvor vi har skønnet, at detailhandel er den primære beskæftigelse, er selskabet ikke med på listen. Som udgangspunkt anvendes nøgletal fra driftsselskaber og moderselskaber frem for tal fra holdingselskaber.

Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.