Modebranchens foreninger

Her kan du læse om alt, hvad der rører sig inden for modebranchens mange foreninger i Danmark.

Læs med, og bliv klogere på, hvad de forskellige foreninger i modebranchen foretager sig og hold dig opdateret, når der sker noget nyt.

Opdatering på modebranchens foreninger: Danish Network Association

En konstant fremgang i årsresultatet har været kendetegnet for Danish Network Association siden opstarten. Men den opadgående kurve vender, og organisationen går for første gang tilbage i årets resultat.

Optakt til Copenhagen Fashion Summit 2019

Flere og flere i modebranchen vil gerne kunne ride med på den bæredygtige bølge, der inden for de sidste par år er blevet et uundgåeligt samtaleemne. Den 15. og 16. maj 2019 samles 1.300 folk fra branchen til Copenhagen Fashion Summit for at tale om emnet, der bliver mere og mere presserende at få gjort noget ved – for alvor.

CFW: Et markant større fokus på bæredygtighed

CEO for Copenhagen Fashion Week, Cecilie Thorsmark, fortæller om, hvordan Copenhagen Fashion Week har udviklet sig, hvorfor modeugen har sin berettigelse og ikke mindst, hvad forventningerne er til modeugen i januar 2019. 

Erhvervsdrivende fond og nationalt innovationsnetværk fusioneres

Den erhvervsdrivende fond Headstart Fashion lægges sammen med innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster i 2019.

Global Fashion Agenda prioriterer klima i revurderet agenda

Global Fashion Agenda præsenterer under World Economic Forum i Davos i Schweiz den nye CEO Agenda 2019, der har klima som gennemgående element.

Q&A med COO for Copenhagen Fashion Week

Den københavnske modeuge er startet. TØJ har talt med Trine Rindsig Laursen, vicedirektør og COO for Copenhagen Fashion Week, om udviklingen og fremtidsplanerne for organisationen.

Konklusion: Sådan går det modebranchens foreninger

Modebranchens foreninger tjener ingenting og lever af fortidens penge. Eller rettere; kun én forening har overskud på driften, mens resten leverer underskud. Bliv opdateret på foreningers formål, virke og drift i denne overbliksartikel.

Sådan går det modebranchens foreninger: DM&T

Tekstilbranchens største forening, Dansk Mode & Textil (DM&T), har i de seneste fire år leveret…

Sådan går det modebranchens foreninger: Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster

Hos Innovationsnetværket og fonden bag har de seneste år budt på små udsving – altid på den positive side af bundlinjen. Bliv klogere på fondens formål og de seneste års økonomiske performance. 

Sådan går det modebranchens foreninger: Dansk Detail

Hos brancheforeningen Dansk Detail, som har fokus på rådgivning af aktører i mode-, livsstils- og boligbranchen, har bundlinjen set rødt de seneste to år.

Sådan går det modebranchens foreninger: Danish Network Association

En konstant fremgang i årsresultatet har kendetegnet Danish Network Association siden organisationens etablering i 2013. Få overblikket over organisationen og se regnskabstallene her. 

Sådan går det modebranchens foreninger: Headstart Fashion

Hos erhvervsfonden Headstart Fashion har de første to leveår budt på både overskud og røde tal på bundlinjen.