Modebranchens foreninger

CFW: Et markant større fokus på bæredygtighed

CEO for Copenhagen Fashion Week, Cecilie Thorsmark, fortæller om, hvordan Copenhagen Fashion Week har udviklet sig, hvorfor modeugen har sin berettigelse og ikke mindst, hvad forventningerne er til modeugen i januar 2019. 

Erhvervsdrivende fond og nationalt innovationsnetværk fusioneres

Den erhvervsdrivende fond Headstart Fashion lægges sammen med innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster i 2019.

Global Fashion Agenda prioriterer klima i revurderet agenda

Global Fashion Agenda præsenterer under World Economic Forum i Davos i Schweiz den nye CEO Agenda 2019, der har klima som gennemgående element.

Q&A med COO for Copenhagen Fashion Week

Den københavnske modeuge er startet. TØJ har talt med Trine Rindsig Laursen, vicedirektør og COO for Copenhagen Fashion Week, om udviklingen og fremtidsplanerne for organisationen.

Konklusion: Sådan går det modebranchens foreninger

Modebranchens foreninger tjener ingenting og lever af fortidens penge. Eller rettere; kun én forening har overskud på driften, mens resten leverer underskud. Bliv opdateret på foreningers formål, virke og drift i denne overbliksartikel.

Sådan går det modebranchens foreninger: DM&T

Tekstilbranchens største forening, Dansk Mode & Textil (DM&T), har i de seneste fire år leveret…

Sådan går det modebranchens foreninger: Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster

Hos Innovationsnetværket og fonden bag har de seneste år budt på små udsving – altid på den positive side af bundlinjen. Bliv klogere på fondens formål og de seneste års økonomiske performance. 

Sådan går det modebranchens foreninger: Dansk Detail

Hos brancheforeningen Dansk Detail, som har fokus på rådgivning af aktører i mode-, livsstils- og boligbranchen, har bundlinjen set rødt de seneste to år.

Sådan går det modebranchens foreninger: Danish Network Association

En konstant fremgang i årsresultatet har kendetegnet Danish Network Association siden organisationens etablering i 2013. Få overblikket over organisationen og se regnskabstallene her. 

Sådan går det modebranchens foreninger: Headstart Fashion

Hos erhvervsfonden Headstart Fashion har de første to leveår budt på både overskud og røde tal på bundlinjen.

Sådan går det modebranchens foreninger: Wear

Hos brancheorganisationen Wear, der tilbyder juridisk og faglig sparring, har de seneste tre år været præget af underskud på bundlinjen på trods af medlemstilgang. ”Det har været vigtigt for bestyrelsen, at kontingentet ikke skulle stige til et højere niveau som andre foreninger, men derimod have øget fokusering på medlemstilgang,” forklarer direktør Nikolai Klausen til TØJ.

Sådan går det modebranchens foreninger: Danish Fashion Institute

2017 var præget af økonomiske udfordringer for Danish Fashion Institute, der for nyligt skiftede navn til Global Fashion Agenda. Se alle regnskabstallene for de seneste tre år her.