Navne

Hold dig opdateret på modebranchens folk her.

Under denne kategori kan du læse om modebranchens mange navne.Læs for eksempel nyheder om enkeltpersoner fra branchen, jobrotationer eller afskedigelser.

Ny PR-chef til Comfy Copenhagen
Ny PR-chef til Comfy Copenhagen

Modevirksomheden Comfy Copenhagen opruster ledelsen og ansætter en ny PR-chef.

To modebrands ændrer i topledelsen

Det danske herretøjsmærke Bertoni skifter adm. direktør efter 30 år, og den kommercielle direktør hos modebrandet Noa Noa fratræder.

Børnetøjsmærket Wheat får en adm. direktør

Offspring A/S, der producerer og markedsfører børnetøjsmærket Wheat, har rustet virksomheden med en administrerende direktør.

Coze Aarhus har udvidet bestyrelsen

Coze Aarhus, der står bag de to brands LauRie og Echte, har den 1. august fået et nyt kvindeligt bestyrelsesmedlem.

Minimum får ny CEO

Den aarhusbaserede modevirksomhed Minimum henter ny CEO. Den forhenværende direktør, Peder Tang, bliver i virksomheden og tiltræder stillingen som kreativ direktør.

Vila-direktør fratrådt

Bestsellers bestyrelse og koncernens ejer, Anders Holch Povlsen, har i fællesskab med Erik Weibel besluttet, at Vila skal have ny direktør.

Nye ansigter hos børnetøjsvirksomhed

Børnetøjsvirksomheden Utoft Kids Group styrker forretningen ved at ansætte tre nye spillere på hovedkontoret.

Ny hovedaktionær i Claire Group

Stifter og adm. direktør i Claire Group, Anders Hust, har frasolgt hovedparten af sine aktier. Køberen er sønnen Nikolaj Hust.

Bruuns Bazaar udvider organisationen

Det aarhusianske modebrand Bruuns Bazaar har for nyligt indleveret sit årsregnskab for 2018, der vidnede om fremgang i virksomheden. Derfor udvider virksomheden nu medarbejderstaben.

Day Et udvider med endnu et talent

Day Et fortsætter med at styrke virksomheden med nye talenter i medarbejderteamet. Nu er det en ny Head of Commercial, som brandet byder velkommen.

Storkundekollaps skaber dominokonkurs

Et storkunde kollaps i starten af maj 2019 har fået afgørende betydning for et norsk investeringsselskab og den danske tøjkoncern CNS Groups fremtid. TØJ har talt med den adm. direktør for CNS Group, der stadig holder håbet højt og fortæller: ”Efter kurators anbefaling driftes selskabet videre.”

Ganni udvider ledelsen med ny CFO

Den danske vækstkomet Ganni henter ny finansdirektør fra Pandora til hovedkontoret i København.