Navne

Sparkz Copenhagen: Ny Sales Manager skal løfte B2B-markedet

Sparkz Copenhagen ansætter ny Sales Manager med målet om forbedring af og større markedsandele inden for B2B-salg.

Direktør fratræder hos tabsgivende modekæde

Administrerende direktør for dansk modekæde med millionunderskud fratræder med øjeblikkelig virkning.

Ny CEO hos Second Female

Det danske modebrand Second Female har ansat en stærk profil, som tidligere har været CEO hos både By Malene Birger og Becksöndergaard, til at stå i spidsen for den fremtidige udvikling af brandet.

Direktørskifte i Kopenhagen Fur

Jesper Uggerhøj takker af efter to år i direktørstolen hos Kopenhagen Fur. Den nye direktør er fundet internt.

Ganni får ny CEO

Fra slut oktober vil italienske Andrea Baldo være at finde på CEO-pladsen hos Ganni. Nicolai Reffstrup, som været CEO siden 2009, vil fortsætte med at udvikle brandet og arbejde med virksomhedens bæredygtige fokus.

X-Company får ny wingman

Private label modevirksomheden X-Company henter nye erfarne kræfter ind med ny CSO. Grundlægger Henrik Sandgaard forventer, at virksomheden kan fordoble omsætningen inden for de næste fem år.

Vinderne af DM&T’s Next Level Award er offentliggjort

I forbindelse med Dansk Mode & Textil Topmøde 2018 den 10. oktober blev vinderne af den første udgave af DM&T Next Level Award offentliggjort.   

Et knæk i formuen hos Bestseller-milliardær

En nedjustering hos den tyske online-gigant Zalando har gjort sit indtog i pengekassen på Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen.

En ildsjæl i modebranchen er gået bort

”Livet skal leges” – sagde Bent Krebs i et interview med Jyllands-Posten, da han fyldte 60. Men nu må modebranchen sige farvel til én af de helt store idemænd og kreative kræfter.

ID Identity med nyt blod til direktionen

Tekstilvirksomheden ID Identity har erhvervet sig nye kommercielle kræfter. Ved udgangen af december 2018 fratræder den fungerende CCO, Hans Henrik Kærgaard, efter en lang årrække.

Copenhagen Fashion Week har udpeget sin nye direktør

I en længere periode har Copenhagen Fashion Week ledt efter en ny direktør. En række spændende profiler har været i ansøgerfeltet, men det endelige valg faldt på Cecilie Thorsmark.

Sisters Point får ny ejer

Sisters Point er blevet overtaget af brandets direktør gennem 10 år, Rasmus Buus Nielsen. TØJ har talt med den nye ejer, som fortæller om overtagelsen.