Økonomi

Modeugen taber til sportens mega-events

En ny prioritering af den økonomiske støtte i budgetaftalen for Københavns Kommune skal komme internationale mega-events til gode. Til gengæld er midlerne til Copenhagen Fashion Week og Global Fashion Agenda udgået af aftalen. Det er ærgerligt, men åbner også op for selvkritik, mener direktøren i brancheforeningen Wear. 

Danskernes Dankort gløder fortsat

I april 2018 er danskernes Dankort-forbrug steget sammenlignet med sidste år – det viser nye tal fra Nets. Det kontaktløse Dankort er også på banen og overgår alle forventninger. 

Kreative brancher får vækstløft

De kreative erhverv i Danmark udnytter ikke deres vækstpotentiale. Sådan lyder det fra erhvervsminister Brian Mikkelsen, som har nedsat et vækstteam, der skal løfte væksten hos blandt andet mode- og designvirksomheder med 25 procent.   

Marts bød på vækst i Dankort-forbruget

Nye tal fra Nets viser, at danskerne har svinget Dankortet mere i marts 2018 sammenlignet med marts sidste år.

Den norske tøjindustri i tilbagegang

For første gang siden 2014 har den norske tøjindustri i løbet af 2017 mærket negativ vækst – det fremgår af en undersøgelse foretaget af Virke.

Dankortet gløder hos danskerne

I det forgangne år slog danskernes Dankortforbrug igen rekord. Forbruget steg med et tocifret milliardbeløb…

Kapitalstærke investorer skal hjælpe modevirksomheder med vækst

En af udfordringerne i modebranchen er kapital til vækst. Derfor afvikler Headstart Fashion, i samarbejde med Danske Bank, igen Fashion Growth-programmet, som har til formål at koble kapitalstærke investorer med virksomheder. 

Modemilliardær overtager tronen som Danmarks rigeste

Det har været en ufrivillig abdicering fra Lego-arvingen Kjeld Kirk Kristiansen, som nu må overgive tronen som Danmarks rigeste til moderigmand.

Dansk økonomi i topform: Største vækst i 11 år

Det går godt i dansk økonomi, det viser tal fra Danmarks statistik. I løbet af 2017 er det danske bruttonationalprodukt steget, både i helåret men særligt i fjerde kvartal, hvor det steg med 0,1 procent. 

Flere penge til danske modehuse

Den danske detailhandel oplever bedring, selvom mange køb til stadighed bliver foretaget online. Deloitte præsenterer…

Hold hovedet koldt og invester varmt

Hvordan får man som virksomhed i livsstilsbranchen overblik over sine investeringer? Chefstrategen hos Danske Bank, Tine Choi, rådgiver virksomheder i at investere i en verden, hvor et tweet kan ændre alt.

Tyskland bejler til dansk mode

Den danske tøjbranche har gang i salget, og eksporten er vokset markant. Den største vækst inden for eksport af dansk mode fremgår i salget til Tyskland.