Arne Magne Eike

Roller
DirektionRYS ApS

Nyheder

Mads Arlien-Søborg om trends i 2019

Trendeksperten Mads Arlien-Søborg giver sit bud på de største bevægelser og koncepter i 2019. Vi vil blandt andet gå på pension som 40-årige, definere mandens rolle på ny og imødekomme Millennials behov inden for retail.


Sådan har Zalando forberedt sig til Black Friday

Black Friday er igen i år sat til at slå alle salgsrekorder. Men hvordan kan man som onlineportal forberede sig på dagen? Zalando giver et indblik i deres setup og hvor meget planlægning, det kræver forud for dagen.


Christian Maibom fra Revolver om de danske modemesser

”Det handler om at holde sammen på fællesskabet, selv om der er forskel på de mindre virksomheder og de store spillere.” Sådan lyder budskabet fra Christian Maibom, stifter og kreativ direktør for Revolver, når han vurderer udviklingen af og fremtiden for de danske modemesser.


Brands med en mission

En ny generation af mission-brands vender op og ned på de gamle spilleregler for god branding og introducerer nye konkurrenceparametre i kampen om kundernes velvilje. 
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.