Søren Peter Oliver Sand

Roller
DirektionSAND CPH A/S
Reel ejerSAND CPH A/S
BestyrelsesmedlemSAND CPH A/S

Nyheder

Top 150: Årets maveplaskere

Hvilke danske modevirksomheder er gået mest tilbage i 2017/18? Blandt andet har flere store virksomheder haft svært ved at levere som vanligt. Læs udvalgte delkonklusioner fra TØJs årlige top 150-analyse af den danske modebranches producenter og agenter.


Mest læste på TØJ juni 2018

I de mest læste artikler i maj 2018 har TØJ udforsket et væld af regnskaber, overvåget forandringer i topledelser og set på nye tiltag inden for modebranchen. Var der noget, du gik glip af? Få overblikket over de mest populære artikler her. 


Sand CPH med tilbagegang

I regnskabsåret 2016 blev forventningerne til årets resultat indfriet hos Sand CPH, der holdte niveauet fra året før. I nyeste regnskab fra 2017 er årets resultat dog faldet. 


Top 15 i modebranchen: 1999 vs. i dag

”Bestseller Wholesale A/S formåede endnu en gang at øge indtjeningen, som i forvejen er gigantisk.” Vi tager et nærmere kig på de bedst indtjenende leverandører inden for modebranchen i 1999. Se også, om de har fået en plads på listen i 2017.
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.