Anne Skovgaard Schøler

Roller
DirektionHUNKØN ApS
EjerHUNKØN ApS
Reel ejerHUNKØN ApS

Nyheder

Reportage Revolver: Ivan Grundahl har fundet hjem igen

På en af årets varmeste dage slog Revolver i går dørene op til sommerens modemesse i Øksnehallen. Der var god stemning på åbningsdagen, hvor TØJ fik en snak med Oliver Grundahl, som har videreført modebrandet Ivan Grundahl efter sin far.


Reportage Revolver: Hunkøn fejrer forskelligheden

Blandt de nye udstillere på Revolver finder man det danske modebrand Hunkøn, som på åbningsdagen havde arrangeret en lille happening ud over det sædvanlige. TØJ mødte den ene af de to kvinder bag brandet, Trine Keseric, til en snak om brandets forventninger til de kommende messedage.


Kønt regnskab fra Hunkøn

Hunkøn har lagt de røde tal på hylden og fremviser for andet år i træk et overskud på bundlinjen. Det viser modebrandets seneste årsregnskab.


Messereportage CIFF januar 2018

Det er igen blevet tid til modeuge i København, og de næste dage vil Bella Center danne rammen om vinterens CIFF-messe med fokus på AW 18/19. På messens åbningsdag har TØJ talt med Sparkz, Postyr, Hunkön og North Hill. 
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.