Carsten Plambæk

Roller
Adm. direktørKINGS AND QUEENS ApS
DirektionKINGS AND QUEENS ApS
P.T. Herretøj A/S
Reel ejerKINGS AND QUEENS ApS
P.T. Herretøj A/S
BestyrelsesmedlemP.T. Herretøj A/S

Nyheder

Ny app effektiviserer indkøberes arbejde

Fashion-tech virksomheden Faves lancerede sidste år en ny app, der skal gøre arbejdet nemmere og mere overskueligt for indkøbere. Flere modevirksomheder har taget appen til sig.


Kings & Queens: Stille og rolig fart på

Er webshoppen et obligatorisk stop på vejen til succes? Det kan mange erhvervsdrivende nok blive enige om, og som det ser ud i nutidens modebranche, og med den stigende digitalisering, har de fleste adopteret onlineuniverset. Historien er dog en lidt anden hos retailkonceptet Kings & Queens, som har ventet mange år med at lancere en webshop: ”Det har været en langsommelig proces, men vi har gjort tingene rigtigt,” lyder det fra den administrerende direktør, Carsten Plambæk.Hvorfor åbner Kings & Queens først webshop nu?

Iværksætterkæden Kings & Queens satsede på den fysiske handel, mens mange andre forretninger fik øje på værdien af webshoppen. Først nu åbner tøjkæden for en onlineplatform.
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.