Anja Plougmann

Roller
BestyrelsesmedlemMP DENMARK A/S

Nyheder

Modebrand holder niveauet, men tab på debitor mærkes

En dansk strømpeproducent med beliggenhed i det midtjyske tjener styrtende med penge. Men et tab af en debitor i Danmark påvirker årsresultatet for 2018 negativt – alligevel er ledelsen tilfreds.


Fokus på strømper: MP Denmark

Det er 80 år siden, at strømpeproducenten MP Denmark slog rødder i Midtjylland, og strikkemaskinerne arbejder stadig på fuld kraft. Det er kvalitet, egenproduktion og nyudvikling, der driver virksomheden på nuværende tidspunkt.


TØJ nr. 4 2018 er udkommet

Årets sidste trykte udgave af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends er udkommet. I TØJ nr. 4 2018 kan du læse om alt fra Top 150 over branchens bedst indtjenende virksomheder, til et tema om strømper, og virksomhederne bag. Læs bladet online her.


TØJ nr. 4 er sendt til tryk

Snart udkommer årets sidste trykte udgave af TØJ – Fashion & Business Trends. Som altid kan du glæde dig til den årlige Top 150-analyse over modebranchen samt en masse spændende brancheartikler og portrætter – herunder fortællinger om Matinique, Postyr og Núnoo.
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.