Anders Ryberg

Roller
DirektionMASCOT INTERNATIONAL A/S

Nyheder

Beklædningsgigant sætter farten op

I sit nyeste regnskab leverer Mascot International A/S vækst på alle poster. De positive resultater er drevet af en omsætning på et stort, trecifret millionbeløb.


Top 15 i modebranchen: 1999 vs. i dag

”Bestseller Wholesale A/S formåede endnu en gang at øge indtjeningen, som i forvejen er gigantisk.” Vi tager et nærmere kig på de bedst indtjenende leverandører inden for modebranchen i 1999. Se også, om de har fået en plads på listen i 2017.


Modebranchens Top 150: Årets højdespringere

Branchebladet TØJ præsenterer hvert år i november den årlige Top 150-analyse, som blandt andet stiller skarpt på de aktører i modebranchen, som har klaret sig godt i det seneste regnskabsår. I denne artikel løfter vi sløret for en lille del af analysen, som udkommer i næste udgave af TØJ den 29. november 2017.


Mascot i fremgang på grund af ny fabrik

Den seneste årsrapport fra Mascot International A/S viser, at 2016 var et godt år for arbejdstøjskoncernen. Der er fremgang over hele linjen, og det skyldes især koncernens nye fabrik, skriver ledelsen.
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.