Birgit Utoft

Roller
BestyrelsesformandELTON A/S
BestyrelsesmedlemELTON A/S

Nyheder

Melton lancerer regntøj af plastikflasker

Hos den danske børnetøjsvirksomhed Melton er der fuld fokus på omtanke for miljøet. Derfor præsenterer brandet til AW 19-sæsonen en ny regntøjskollektion, som er produceret af plastikflasker fra verdenshavene.


Mest læste på TØJ august 2018

I de mest læste artikler i august 2018 kan du blandt andet læse om et modebrand i navneskift, debatindlæg om designkonkurrence, en investering i brudekjolefirma og om årets vinder af Guldknappen. Var der noget, du gik glip af? Få overblikket over de mest populære artikler her. 


Reportage CIFF Kids: Melton har fokus på klimaet

På CIFF Kids har TØJ mødt ejeren af børnetøjsvirksomheden Melton, Helle Ghodt, og hendes designere Mia Hansen og Joan Mattrup, til en snak om, hvordan en kommerciel modevirksomhed forholder sig til miljøet.


Reportage CIFF Kids: The New fokuserer på motion mor og datter imellem

The New er i disse dage på CIFF Kids, hvor brandet præsenterer sit nye tiltag, Pure, som er en kollektion af sportsstyles til både mor og datter. TØJ har mødt Louise Paprika Clemmensen, designeren bag The New, til en fortælling om brandets nye satsning.
Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.