Skal du til Copenhagen fashion week? Så kunne du med fordel slå et smut forbi nogle af Copenhagen Fashion Weeks sideløbende modearrangementer, som er åbne for offentligheden.

I næste uge vil hele København summe af mode, når Copenhagen Fashion Week sætter fokus på modebranchen med modeshows, fashiontalks og udstillinger. Copenhagen Fashion Week ruller de forskellige begivenheder ud i Københavns gader, museer og butikker.

Læs mere om programmet for de sideløbende arrangementer herunder:

 

The CFW x Boozt Show
– De nyeste tendenser fra de aktuelle showbrands

Denne sæson inviterer Copenhagen Fashion Week og Boozt til premieren på et modeshow i det nye BLOX. Designerne fra denne sæsons højaktuelle showkalender repræsenterer arrangementet. Modeekspert Uffe Buchard og stylist Melanie Buchhave har kurateret showet, så du kan være blandt de første til at opleve alle sæsonens tendenser.

Fakta
Showet finder sted mandag den 6. august kl. 16 i BLOX, Passagen, Bryghuspladsen 8, 1473 København K. Billetpris: 95 kr. Inklusiv goodiebag.

Billetten kan købes her.

___________________________________________________________________________________________

Brunch Salon
– ’Modefotografiet midt i magasinbranchens brydningstid – hvor er det på vej hen?’ I samarbejde med Kunstforeningen GL Strand

Med udgangspunkt i den aktuelle udstilling ‘Vogue Like a Painting’ har Copenhagen Fashion Week og Kunstforeningen GL Strand arrangeret en Brunch Salon, hvor et panel bestående af chefredaktør på Elle DK, Cecilie Ingdal, fotograf, Casper Sejersen, tidligere model og nuværende modeskribent, Lotte Freddie, samt modeblogger, Sidsel Alling, vil diskutere, hvordan de nye medieplatforme har indflydelse på det stilskabende modefotografi.

Fakta
Brunch Salonen afholdes søndag den 12. august 2018 kl. 10.00-12.00 hos Kunstforeningen GL Strand, Gl. Strand 48, 1202 København. Billetpris: 140 kr. inklusiv brunch og goodiebag.

Billetten kan købes her

___________________________________________________________________________________________

CFW Fashion Market SS 19
– Fokus på en bæredygtig gaderobe

Copenhagen Fashion Week har sammen med Tradono inviteret de showaktuelle designere fra den officielle SS 19-showkalender, nogle af de mest eksklusive butikker i København samt toneangivende personligheder til en fashion talk om bæredygtig shopping. Overskuddet går til Red Barnets landsindsamling, hvor der samles ind til udsatte børn i Danmark og resten af verden.

Fakta
CFW Fashion Market finder sted søndag den 19. august 2018 kl. 11.00-16.00 i Maskincentralen i Carlsberg Byen og er både for mænd, kvinder og børn i alle aldre. Der er goodiebags til de hundrede første.

___________________________________________________________________________________________

KADK udstilling på Hotel Skt. Petri
– Oplev afgangsprojekter fra designstuderende

Hver ny sæson byder på nye talenter i modebranchen. Under modeugen vil 14 bachelorelever udstille deres afgangsprojekter i lobbyen på Hotel Skt. Petri, hvor de får muligheden for at fremvise deres hårde arbejde for internationale indkøbere, presse og offentligheden.

Fakta
Første del af konceptet fremvises på Hotel Skt. Petri den 4.-7. august 2018 og erstattes herefter af det aktuelle afgangsprojekt den 7.-12. august 2018. Fri adgang for alle.