I samarbejde med Wear inviterer pej gruppen dig til pop-up-shop og spændende talks på Børsen i København mandag den 8. april 2019.

Er du designer, ejer eller blot modeinteresseret? Du har nu muligheden for at blive inspireret til arrangementet trends and talks, der foregår på Børsen i København mandag den 8. april 2019 fra kl. 11.00 til kl. 17.00.

Til arrangementet vil der være tre spændende talks. Blandt andet vil Louise Byg Kongsholm, trendforsker og CEO hos pej gruppen, tale om trendforskning, de bedste online trendsites og de vigtigste trends inden for detail- og nethandel frem mod 2020.

Du kan også besøge pej gruppens pop-up-shop, hvor du kan se trend- og printbøger til SS 20 og AW 20/21 samt catwalkmagasiner, som kan bestilles eller købes med hjem på dagen. Pop-up-shoppen vi være åben på dagen fra kl. 11.00 til kl. 17.00.

Arrangementet er åbent og gratis, men der er kun plads til 30 deltagere. Det er derfor påkrævet, at du tilmelder dig arrangementet. De tre talks kan tilmeldes enkeltvist. Du kan tilmelde dig her.

Hvis du ønsker at deltage, skal du senest tilmelde dig den 5. april 2019.

Du kan læse mere om arrangementet her.