Regnskaber

Modevirksomhed investerer i nyt brand: Tilfreds trods tilbagegang

Etablering af og investering i et nyopstartet brand kostede sidste år på bundlinjen hos modevirksomhed. Trods tilbagegangen er virksomheden dog stadigvæk tilfreds.

Mascot om rekordresultat: ”Investeringer giver afkast”

Nettoomsætningen i Mascot Internationals seneste årsregnskab er i hælene på milliarden: Investeringer i teknologi og arbejdsprocesser har nu båret frugt.

2018 giver Ecco rekordresultat

Den danske skokoncern Ecco Sko A/S nærmer sig et årligt salg på et tocifret milliardbeløb. ”Det er det bedste resultat til dato,” siger skovirksomhedens direktør i årsrapporten.

Han Kjøbenhavn: Turnaround giver plus på kontoen

Han Kjøbenhavn Whole Sale leverede i 2016/17 et blodrødt årsregnskab. Men med en turnaround-plan, der blev vedtaget i efteråret 2017, ser det nu ud til, at virksomheden har fået vendt skuden.

Herretøjsbrand runder millionen

Dansk herretøjsbrand indleverer et 2018-regnskab med vækst over hele linjen. Bruttofortjenesten er fordoblet siden sidste år, og årets resultat når et godt stykke over millionen.

Mos Mosh hiver trecifret millionindtjening hjem

Vil du læse mere? Er du allerede abonnent? Log ind E-mail Adgangskode Få ny adgangskode…

Farverigt modebrand i stærk medvind

Dansk modebrand, der især er genkendeligt på sine spraglede prints og farver, leverer et årsregnskab, hvor indtjeningen øges og bundlinjen løftes til tæt på de 30 mio. kroner.

Årsresultat i minus hos jeansbrand

Dansk jeans- og damebrand leverer et negativt resultat og går således fra plus til minus i årets resultat.

Årsregnskab bekræfter: Modekoncerns transformation er vellykket

Dansk modekoncern har de sidste tre år undergået en transformation. Nu fremlægger virksomheden sit seneste årsregnskab, der vidner om en vellykket strategi.

Adidas sætter ny rekord

Den tyske sportskoncern Adidas har netop indberettet et positivt 2018-regnskab, der viser en markant fremgang.

Modevirksomhed leverer endnu en gang positivt regnskab

Dansk modevirksomhed har år efter år kunnet levere et positivt årsregnskab. 2018-regnskabet er ingen undtagelse: Virksomheden øger bundlinje med 50 procent.

Herretøjskoncern oplever et mindre fald

Den danske herretøjskoncern Axel Kaufmann ApS, der blandt andet står bag Kaufmann og Quint butikkerne, falder i omsætning og årets resultat. Årsagen skal findes i et salgsophør af pigetøj.