Regnskaber

Er du nysgerrig på, hvordan de andre i den danske modebranche klarer sig?

Under denne kategori kan du læse om modevirksomheders regnskaber – alt fra de helt store koncerner til små, lokale virksomheder.

Sports Connection: Fra status quo til rekordregnskab

Efter et stabilt regnskabsår i 2017, skyder bundlinjen endnu en gang i vejret og sikrer rekordregnskab hos dansk skovirksomhed.

Børnetøjsvirksomhed øger bundlinje med 40 procent

Det har været et indbringende regnskabsår for en populær, dansk børnetøjsvirksomhed, hvor årets resultatet vækster med 40 procent siden sidste år.

30 procents vækst sikrer ikke positivt resultat hos lingerivirksomhed

Selv om en Ikastbaseret lingerivirksomhed vækster med over 30 procent på bundlinjen, bliver regnskabsåret igen ikke afsluttet med et positivt resultat. Ledelsen bevarer dog optimismen.

Københavnerbrand fastholder indtægtsniveauet

Københavnerbrand har de seneste år indleveret årsregnskaber, hvor virksomheden holder niveauet. Regnskabet for 2018 er ingen undtagelse.

Trods fremgang oplever skokoncern resultat som mindre tilfredsstillende

Dansk skokoncern, der både har sit eget brand og agentur på andre, oplever en mindre fremgang på bundlinjen. Alligevel anser virksomheden årsresultatet som mindre tilfredsstillende.

Tekstilkoncern stormer frem på bundlinjen

Både omsætning og bundlinje oplever markante stigninger i det seneste årsregnskab hos en dansk tekstilkoncern. I forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet takker ejeren af og igangsætter generationsskifte.

Sportsgigant: Salget vokser, men trækkes ned af valutakurs

Hummel har netop offentliggjort virksomhedens årsrapport for 2018, der viser både fremgang, nedgang og løfter sløret for målsætninger frem mod 2023.

Skovirksomhed leverer status quo-regnskab

En flad og stabil udvikling karakteriserer en dansk skovirksomheds årsresultater gennem de seneste år. 2018 er ingen undtagelse.   

Trods udfordringer klarer børnetøjsvirksomhed skærene

Brands4kids har de sidste mange år arbejdet hårdt på at blive den fortrukne partner inden for baby- og børnetøj. En presset detailhandel, øget onlinehandel og fortsatte investeringer i virksomheden sætter sine spor i det seneste årsregnskab.

Stærkt regnskab: ”Selv om vi er en nyopstartet virksomhed, må det ikke stige os til hovedet”

Mange nye modevirksomheder bruger flere år i opstartsfasen og dermed også lang tid på at få sorte tal på bundlinjen. Det er dog ikke tilfældet hos et dansk, populært modebrand, der i sit kun andet årsregnskab allerede lander et årsresultat på over en million. 

Modevirksomhed: Egenkapital går fra millionunderskud til overskud

Stella Nova Copenhagen A/S har haft nogle hårde år rent økonomisk. Med en egenkapital der flere år i træk har vist millionunderskud, er den nu endelig vendt til overskud i det seneste årsregnskab.

Accessoriesvirksomhed igen i fremgang efter dyk

Det seneste årsregnskab for en dansk accessoriesvirksomhed med fokus på tilbehør til herrer viser positive tal. Der er fremgang siden 2017-regnskabet, hvor årsresultatet tog sig et lille dyk.