Regnskaber

Dansk smykkegigant i tocifret millionunderskud

Kendt dansk smykkevirksomhed oplever stor økonomisk nedtur. Det står soleklart i virksomhedens nye årsregnskab for 2017/18.

Modeportal vækster i omsætning og handelsvolumen

Især eksportmarkederne driver væksten hos en stor dansk modeportal. I det nyeste regnskab er både omsætningen og handelsvolumen øget, men investeringer og udvidelse koster, og bundlinjen ender med et stort minus.

Distributør kan ikke opretholde vækst

Den danske distributør af sports- og livsstilsbrands, Vernon Sport, har netop fremlagt regnskab for 2017/18. Både bruttofortjeneste og årets resultat kan ikke følge med sidste regnskabsperiodes store fremgang. 

Herretøjskæde taber fortsat penge

Af det nye regnskab for 2017/18 fremgår det, at en dansk herretøjskæde igen er ramt af millionunderskud til trods for en reducering af de røde tal på bundlinjen.

Mindre tilfredsstillende regnskab hos tween- og børnetøjsvirksomhed

I det nyligt offentliggjorte regnskab leverer tween- og børnetøjsvirksomhed et mindre tilfredsstillende resultat. Strategiske tiltag og investeringer i 2016/17 forventes at skabe fremdrift i 2018/19.

Stigende omsætning sikrer vækst for stort modebrand

Stort modebrand, som tidligere på året har skiftet ejer fra IC Group til sportstøjsvirksomhed, opnår en stigende omsætning og et årsresultat i vækst siden sidste regnskab.

Distributør mere end halverer årets resultat

Københavnsk distributør fremlægger et årsresultat, som er mere end halveret siden sidste år.

Dansk modevirksomhed fordobler årets resultat

Ungt dansk modebrand, med base i Herning, indleverer regnskab for 2017/18 med vækst over hele linjen, og mere end en fordobling af årets resultat.

Stagnation erstattet af reduktion hos 2-Biz

Sidste års stagnation nu erstattet af fald over hele linjen hos 2-Biz, som netop har fremlagt årsregnskab for 2017/18. 

Kriseramt skokæde fremlægger nyeste regnskab

Førende dansk skokæde beretter om positive forventninger til næste års regnskab grundet en gennemgribende turn-around strategi, trods fortsat røde tal på bundlinjen i dette års regnskab.  

IC Group-brand i vanskeligheder

Et af IC Groups egne brands fremlægger et markant reduceret og nu negativt resultat for regnskabsåret 2017/18. Faldet er så markant, at det har været nødvendigt med en støtteerklæring. Den nyligt indsatte ledelse er ikke tilfredse.

Second Female ser nu effekten af investeringer

Som resultat af sidste års store investeringer kan Second Female nu offentliggøre et regnskab i vækst, modsat sidste års tilbagegang. Ledelsen forventer yderligere vækst i kommende år.