I 2018 investerede Anders Holch Povlsen i den tyske modeportal, der med hastig vækst forventer at nå en omsætning på 13 mia. kroner i regnskabsperioden 2021/22. 

Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen har en lang række investeringer bag sig, blandt andet i Asos, Miinto og Zalando. I 2018 investerede han desuden i den tyske onlinebutik About You, og det har vist sig at være en indbringende investering. Det skriver Børsen.

Onlinebutikken har nemlig offentliggjort sit regnskab for tredje kvartal, hvor omsætningen indtil videre er oppe på 9,9 mia. kroner. Det svarer til en vækst på 55 procent i forhold til perioden før, og About You forventer en omsætning på 12,8-13,2 mia. kroner, inden regnskabsperioden for 2021/22 er omme.

Ifølge ledelsen bliver virksomhedens indtjening geninvesteret i vækst, og derfor forventer About You et underskud på driften på 520 mio. kr. Det tilskrives blandt andet en omfattende lancering og markedsføringsindsats i Sydeuropa.

Anders Holch Povlsen var for fire år siden en del af en investeringsrunde med flere investorer, der samlet skød 2 mia. kroner i virksomheden. Selskabet er siden blevet børsnoteret og har i dag en markedsværdi på 26 mia. kroner. Med sin investering fik Anders Holch Povlsen en ejerandel på 20 procent, hvilket svarer til en værdi på 5,2 mia. kroner.

 

Foto: Bestseller, Anders Holch Povlsen