Løvens Hule-investor Christian Arnstedt er medstifter og hovedaktionær i urfirmaet, der uventet rundede en trecifret millionomsætning i 2020. Ambitionerne er dog større endnu. 

Den danske ur-virksomhed Nordgreen vækster med raketfart. På kun to år har virksomheden nemlig fået omsætningen til at vokse fra 7 mio. kroner til 101 mio. kroner. En vækst, der ifølge Finans svarer til over 1.300 procent.

Det var dog ikke stifternes – Christian Arnstedt, Pascar Sivam og Vasilij Brandt – forventning at vækste så meget på så kort tid.

“Vi havde ikke forventet at nå milepælen på 100 mio. kroner så hurtigt, og derfor er vi også enormt stolte over resultatet. Men det får os ikke til at sænke ambitionerne for de kommende regnskabsår – tværtimod har det kun givet os blod på tanden efter mere,” siger Vasilij Brandt til Finans.

Resultat efter skat i 2020 lander omkring et break-even, men forventningen er, at der i 2021 vil være plus på bundlinjen, ligesom de tre stiftere forventer, at omsætningen vil stige med 50 procent i det indeværende år.

Løvens Hule-investor Christian Arnstedt ejer desuden virksomheden Blazar Capital, der er hovedaktionær i Nordgreen.

Foto: Nordgreen