Anders Holch Povlsen har købt sig ind i Coolshop og ejer nu 25 procent. Han skal styrke e-handelsvirksomheden i en større ekspansionsplan på nye europæiske markeder.

Coolshop, der er en af Nordens bedste e-butikker inden for sit område, har siden etableringen i 2002 været en vækstforretning, der på nuværende tidspunkt opererer i Norden, England, Tyskland, Holland og Island.

Ambitionerne er dog endnu større, og virksomheden sigter efter yderligere vækst og markedsandele i Europa.

Derfor er ledelsen også begejstrede for at kunne byde velkommen til investeringsselskabet Brightfolk A/S, der er ejet af Anders Holch Povlsen-virksomheden Heartland, som nu overtager 25 procent af Coolshop.

”Coolshop har ikke som sådan været til salg, men vi kan se, at der er et stort uudnyttet potentiale på markederne rundt om i Europa. Vi har i forvejen et ekstremt stærkt team, men at få Heartland som medejer, svarer lidt til at få Ronaldo med på holdet. Vi deler mange af de samme værdier og ser meget frem til i fællesskab at videreudvikle forretningen, så vi hen over de kommende år bliver en større europæisk aktør,” siger Løvens Hule-investor og medejer af Coolshop Jacob Risgaard.

Også Heartland glæder sig over samarbejdet.

”Vi er imponerede over den udvikling, Coolshop har været igennem de seneste år, hvilket i særdeleshed skyldes et stærkt team og en hårdtarbejdende ejerkreds, der uden tvivl er blandt landets dygtigste iværksættere. Vi vil gøre os umage for på bedste vis at bidrage til, at virksomheden fortsætter sin vækst og udvikling,” udtaler Lise Kaae, CEO i Heartland.

Foto: Coolshop lager