Bønnerne er blevet hørt: Ikonisk luksusbrand åbner i København

Luksusbrandet over dem alle har lyttet til de danske kvinders efterspørgsel. Ventetiden er næsten ovre. Nu behøver man ikke at længes efter de smukke og ikoniske tasker længere, for modehuset åbner butikker i Danmark i 2018.

Det franske modehus Chanel er elsket over hele verden. De klassiske tasker har vundet millioner af kvinders hjerter, og danskerne er ingen undtagelse. I mange år har de kvindelige forbrugere i Danmark efterlyst en Chanel-butik, og nu bliver det en realitet. Modehuset har nemlig afsløret, at brandet åbner hele to butikker i København. Det skriver Elle.

Den ene butik vil være en klassisk Chanel-butik med tasker, accessories og tøj. Butikken vil åbne i eksklusive lokaler på Kongens Nytorv. Den anden butik vil udelukkende sælge parfumer og kosmetik og kan findes i stueetagen i Illum.

Chanel-butikken på Kongens Nytorv åbner i foråret 2018, mens Chanel i Illum åbner allerede i efteråret 2017.

Læs også: Endnu et luksusbrand presset – lukker 100 butikker

De seneste år har flere luksusbrands åbnet butikker i Danmark – hovedsageligt i København grundet danskernes store interesse i luksusbrands. Modehuse som Prada, Louis Vuitton og Saint Laurent har allerede flagskibsbutikker i København.

Læs mere på Elle.