FDIH har netop fundet finalisterne til årets E-handelspris 2020, hvor modebranchen er repræsenteret i flere forskellige kategorier.

I år kan FDIH til E-handelsprisen 2020 præsentere hele 12 forskellige priser, hvoraf 11 af dem er gennemarbejdet i et indstillingsudvalg bestående af i alt 65 erfarne e-handlere. Nu har indstillingsudvalget valgt fem finalister i hver kategori.

Blandt de udvalgte finalister er der flere modevirksomheder at spore. Blandt andet er børnetøjsvirksomheden Luksusbaby.dk samt iværksætterbrandet Shaping New Tomorrow blandt finalisterne til opløbet om prisen som ’Bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 mio. kroner’.

Smykke- og accessoriesbrandet til mænd, Trendhim, er at spore i to forskellige kategorier, nemlig ’Bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 100 mio. kroner’ samt ’Bedste eksport case’, hvor modebrandet Ganni også er blandt de fem finalister.

Der er også et andet smykkebrand, der er med i opløbet – dog i kategorien som ’Bedste nye e-handelsvirksomhed’ – nemlig smykkebrandet Camille Brinch Jewellery.

Derudover er Scratcher for Bonaparte blandt finalisterne i kategorien ’Bedste e-handelscase – webbureau og andre leverandører’. Scratcher er en digital platform, der gør det muligt for virksomheder at lave deres egne marketingskampagner med fokus på at skaffe nye kunder gennem digitale spil og quizzer.

Mandag den 7. september 2020 præsenterer de fem finalister i hver kategori deres case foran dommerne, hvor vinderne derefter kåres til en prisfest den 12. november 2020 i Øknsehallen i København.