Den verserende coronapandemi har lært kunderne, hvad de virkelig savner – og hvad de sagtens kan undvære. Konferencen New Retail Day sætter fokus på fremtiden og den nye virkelighed, der – forhåbentligt – lurer lige rundt om hjørnet.

Om kort tid befinder verden, kunderne og detailhandlen sig i en ny virkelighed. Når pandemien slipper sit jerngreb, vil en ny positivitet og opsparet forbrugslyst skylle ind over landet. Men det bliver ikke den samme gamle virkelighed, vi vender tilbage til. Markedspladsen vil være ændret for altid.

Kunderne ved, hvad de savner – og hvad de kan undvære. De skal tages seriøst og sættes i centrum. Der skal tænkes anderledes. Det gælder i særdeleshed, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at være en del af Danmarks Bedste Handelsby.

Hvert andet år afholdes en konkurrence for Danmarks handelsbyer i et samarbejde mellem Detailforum og ICP. Resultaterne bedømmes af en fagjury, der finder vinderne af titler som blandt andet Danmarks Bedste Handelsby, Danmarks Hyggeligste By og en række andre titler.

Mød blandt andet repræsentanterne fra vinderbyerne i 2020 til årets Retailkonference New Retail Day, som vil fortælle om, hvad de har gjort for at vinde titlerne som Danmarks Bedste Handelsby og Danmarks Hyggeligste By.

Hør også foredrag fra blandt andre adm. direktør og partner hos Marketsquare Jens Thrane-Møller, direktør med ansvar for nethandel og logistik hos Scan Global Hans Elmegaard samt Niels Ralund fra Dansk Erhverv Digital.

Grib bolden med fornyede muligheder, og deltag i New Retail Day 2021 fyldt med indsigt, inspiration og konkrete løsninger, der kan bringe din forretning stærkt ind i den nye virkelighed.

Læs mere om årets retailkonference her.