Gazellevirksomhed åbner butik på prominent adresse i Aarhus

Salget har indtil nu kun foregået digitalt. Men efter et år med massiv vækst åbner Gazellevirksomheden nu den første fysiske butik.

Det er kun gået en vej for iværksættervirksomheden Ditur, der blev etableret tilbage i 2014 af tvillingeparret Mikkel og Kasper Dissing – og det er fremad.

I 2020 deltog brødrene i DR-programmet Løvens Hule, hvor idéen om at sælge ure online – uden at betale for mærket, men for kvalitet og design – gik rent ind. Både Jacob Risgaard og Jesper Buch blev en del af ejerkredsen, og siden da er væksten vokset massivt.

I slutningen af 2020 kunne Ditur nemlig modtage sin første Gazellepris og befandt sig tilmed på Børsens top 100 liste over de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

Som led i en større vækststrategi udvider virksomheden nu og skal i fremtiden ikke kun sælge ure digitalt. Snart åbner en 447 kvadratmeter stor butik på Store Torv i Aarhus. Det skriver udlejerne bag lejemålet ejendomsmæglervirksomheden EDC i en pressemeddelelse.

“Siden starten af 2014 var vores fokus på onlinesalg, men nu tager vi næste store skridt og åbner den allerførste fysiske butik. Vi er sikre på, at stadig mere handel vil foregå online, men vi ser en stor værdi i at have en fysisk butik, hvor varerne kan mærkes mellem hænderne. Derfor har vi valgt at åbne på Store Torv, og hvis det går godt, har vi en målsætning om at vi inden udgangen af 2023 har en butik i hver af de fire største byer i Danmark,” siger Kasper Dissing, der fortsætter:

“Webshoppen vil dog fortsat være den primære del med den fysiske del som forlængelse. Det vil eksempelvis være muligt at hente sin ordre i butikken, få kompetent rådgivning og få tilpasset sit ur. På den måde ønsker vi at skabe en symbiose mellem online og fysisk butik.”

Det har længe været brødrenes ønske at finde en fysisk butik, og da butikken på Store Torv stod ledig, måtte de springe til, lyder det.

”Gennem de seneste par år har vi været ude at se en hel del steder og haft mange overvejelser om at åbne butik, så det føles velovervejet, og som det helt rigtige næste skridt for os. Nu har vi fundet et fantastisk lejemål med den perfekte beliggenhed. Store Torv gennemgår en spændende udvikling fra at have været et gennemgangssted til i dag at tiltrække mange interessante butikker blandt andet fordi, det nu er tilladt for restauranter at have udeservering på torvet. Det har skabt en fed stemning i det lækre område, så vi glæder os virkelig til at flytte derind og byde vores kunder velkomne.”

Den nye butik åbner mellem ultimo maj og primo juni.

Det vil stadigvæk være muligt at komme og se varerne inden køb i virksomhedens domicil i Hasselager lidt uden for Aarhus. Fra august 2022 bliver det dog på en ny adresse, hvor brødrene har planer om at opføre et 5.100 kvadratmeter stort domicil.

Foto: Ditur.dk