Herretøjskæden, der tidligere på året måtte erklære sig konkurs, genopstår nu på ny og videreføres i et nyt selskab.

I marts måtte herretøjskæden Brdr. Simonsen erklære sig konkurs efter nogle svære år under coronapandemien i 2020 og 2021.

Nu er kæden blevet opkøbt og videreføres i et nyt selskab – Brdr. Simonsen af 2022 ApS. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Det er Steen Wøhlk – ejer af Sportsfield Int, der driver Rebel Company, Pro-Dress og Rocks ApS – der har købt herretøjskæden. Selskabet får hovedsæde i Malling ved Aarhus, og begge brødre er ansat i det nye setup.

“Jeg er sikker på, at vi sammen kommer til at skabe nogle nye, spændende rammer og synergieffekter, idet vi allerede har en veldrevet virksomhed. Det kommer afgjort til at gavne Brdr. Simonsens mange trofaste kunder,” fortæller Steen Wøhlk i pressemeddelelsen og fortsætter:

“Vi kommer til at genåbne med et brag og et væld af stærke tilbud, hvor vi glæder os til at se både nye og trofaste ‘Brdr. Simonsen Menswear’-kunder.”

Siden 2016 har de to brødre Anders og Christian Simonsen udviklet Brdr. Simonsen til at være en kæde med 14 butikker, egen webshop og omkring 100 medarbejdere. Sammen vil de tre erfarne profiler genåbne virksomheden i en ny og stærkere udgave.

 

Foto: Unsplash