Den amerikanske modekæde Forever 21 har været i stor økonomisk tumult, hvor de i efteråret 2019 befandt sig på kanten til konkurs. Nu får modekæden lov til at leve videre.

I september sidste år bragte TØJ en artikel, som fortalte, at Forever 21 var gået i betalingsstandsning, hvor hundredevis af deres butikker stod til at lukke. Siden da har den amerikanske modekædes fremtid været usikker. Nu står det dog klart, at Forever 21 overlever den økonomiske tumult. Det skriver det svenske nyhedsmedie Habit.se.

Modekædens overlevelse kan tilskrives virksomhederne Authentic Brands Group, Simon Property Group og Brookfield Property Group, som netop har afsluttet købet af Forever 21 til en samlet værdi af 81 mio. dollars. Authentic Brands Group ejer mærker såsom Aeropstale og Nine West, mens de to øvrige nye ejere begge er ejendomsselskaber.

De nye ejere af den store modekæde ser frem til det kommende samarbejde.

”Forever 21 er et magtfuldt brand med en utrolig rækkevidde og et stort potentiale. Vi ser frem til at samarbejde med F21-teamet og vores globale partnere. Sammen vil vi genoplive mærkets kernevirksomhed og skabe en stærk relation til forbrugere verdenen over gennem nye produktudbud og oplevelser,” udtaler Jamie Salter, som er CEO i Authentic Brands.

Forever 21 har i øjeblikket 593 butikker, hvoraf de fleste er beliggende i USA. I forbindelse med de økonomiske vanskeligheder tilbage i september 2019 blev det offentliggjort at over 100 butikker ville lukke. Det er nu uklart, om dette bliver en realitet efter at modekæden er blevet opkøbt.