Stor dansk modekæde har de seneste år åbnet den ene fysiske butik efter den anden, og nu planlægger stifteren at åbne flere hundrede butikker i udlandet.

I 2004 stiftede Carsten Plambæk modekæden Kings and Queens og åbnede sin første butik i Slagelse. De seneste år er det for alvor gået stærkt, og kæden har åbnet butik nummer 19.

”Helt ærligt, det har været svært at følge med,” fortæller stifter og adm. direktør Carsten Plambæk i en kommentar til Børsen, og fortæller videre:

”Vi har investeret en masse penge for at nå dertil, at vi pludselig kunne åbne en masse butikker.”

Læs også: Hvorfor åbner Kings & Queens først webshop nu?

Butik nummer 19 er langt fra den sidste, der skal åbnes. Carsten Plambæk vurderer, at der er plads til 30 butikker under navnet Kings and Queens herhjemme, men planen er at nå ud over Danmarks grænser. Han planlægger med start fra næste år at åbne 40 butikker i Sverige over en årrække. I kikkerten har han også Norge, hvor han vurderer, at der er potentiale til 30 butikker, mens Tyskland er den helt store satsning, hvor Carsten Plambæk forventer at åbne 150 butikker.

Butikskæden skiller sig ifølge Carsten Plambæk ud ved både at sælge drenge- og pigetøj, samt ved at have et anderledes visuelt udtryk med sorte vægge og lofter, der giver butikkerne en club-stemning.

I butikkerne sælges kendte mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein og Moss Copenhagen.