Rains vil inden udgangen af 2018 åbne 10 nye butikker, så brandet når op på 18 butikker i alt. Ifølge direktør, Jan Stig Andersen, skal de nye butikker styrke brandet på globalt plan.

Rains, som har hovedsæde i Aarhus, har siden 2012 haft stor succes med letvægtsregntøj, som både fokuserer på funktionalitet og design.

I Danmark er Rains repræsenteret med butikker i både Aarhus og København. Derudover har brandet også flere butikker i andre storbyer herunder Paris, London, Berlin, Amsterdam og Antwerpen, samt to butikker udenfor Europa – nemlig i New York og Shanghai.

Men nu udvider brandet. Og det kommer til at gå stærkt, for Rains vil åbne 10 nye butikker inden udgangen af 2018. Med de 10 nye butikker vil Rains nå op på i alt 18 butikker.

Læs også: Det regner med penge

Grunden, til at Rains gerne vil gå mere internationalt og åbne flere butikker, er ifølge direktør Jan Stig Andersen, at Rains ønsker at styrke og opbygge sit brand yderligere.

”At etablere inspirerende konceptbutikker internationalt er kernen i vores ambition for 2021. Vi er overbevist om, at hver ny butik bliver en succes,” fortæller Jan Stig Andersen i en pressemeddelelse.

De nye butikker skal blandt andet åbnes i Stockholm, Gent, og Utrecht, men også på Rains eksisterende butiksmarkeder med butik nummer to i Paris, London og København.