Tre modevirksomheder var blandt andet med i opløbet til ’bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 mio. kroner’. Se de 11 vindere af E-handelsprisen 2021 her.

Dansk Erhverv har netop fundet de 11 vindere af E-handelsprisen 2021, hvor flere modevirksomheder har været med i kampen inden for forskellige kategorier.

Både Barons og Camille Brinch Jewellery, der vandt samme pris sidste år, var med i opløbet til ’bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 mio. kroner.’

Dette års vinder i den kategori blev dog skovirksomheden Roccamore, der kan fejre prisen efter at have imponeret juryen med ”stærke holdninger, imponerende vækst og stort fokus på bæredygtighed og involvering af kunderne”.

”Det er en kæmpe anerkendelse af det, vi gør, og det er jeg virkelig glad for. Det giver energi, når vi i 2021 skal øge onlineomsætningen og åbne flere nye butikker i udlandet,” lød det fra Roccamores stifter og direktør, Frederikke Schmidt, i forbindelse med kåringen.

Foto: Roccamore, Dansk Erhverv

Derudover endte accessoiresvirksomheden Trendhim med en andenplads i kategorien ’bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 100 mio. kroner’ samt en tredjeplads i kategorien ’bedste eksportcase’.

Selv om det naturligvis er finalisterne og vinderne, der er i fokus til e-handelsfesten, er der ifølge Niels Ralund al mulig grund til at fejre hele den danske e-handelsbranche.

”Coronakrisen har betydet stor fremgang i mange netbutikker, der har formået at skrue voldsomt op for udviklingen og servicen, selv om de har haft enormt travlt og været påvirket af coronarestriktioner. Det har virkelig været imponerende at se, og det fortjener hele branchen ros for.”

Den store prisfest blev afholdt digitalt torsdag den 20. maj 2021.

 

Årets vindere af e-handelsprisen 2021

Guldprisen 2021

Skatepro

 

Bedste nye e-handelsvirksomhed

Oscar biludlejning

 

Bedste B2B-virksomhed med online omsætning under 200 mio. kroner

Westpack

 

Bedste omnichannel

Matas

 

Bedste app

Mobilepay

 

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 100 mio. kroner

Skatepro

 

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 mio. kroner

Roccamore

 

Bedste værktøj

Shipmondo

 

Bedste eksportcase

Skatepro

 

Bedste e-handelscase – webbureau og andre leverandører

Vertica for Søstrene Grene

 

Bedste B2B-virksomhed med online omsætning over 200 mio. kroner

Brødrene AO Johansen

 

Bedste abonnementsløsning

Goodiebox

Foto: Pexels