Trods et udfordrende år med delvise nedlukninger af detailhandlen og en massiv stigning i onlinehandlen åbner skovirksomheden dørene til to nye butikker inden længe.

Detailhandlen verden over har gennem det sidste år været i knæ grundet lange perioder med nedlukninger som følge af Covid-19. Dertil kommer, at onlinehandlen er steget voldsomt, og det forventes fortsat at forbrugerne vil handle mere og mere online.

Det er dog ikke noget, der rører den danske skovirksomhed Sports Connection, der driver skobrandet Skechers. Virksomheden har nemlig lige offentliggjort, at der åbnes to nye butikker i de jyske byer Bramming og Ribe inden længe. Det skriver JydskeVestkysten.

Åbningen sker oven på 2020, hvor Sports Connection trods de globale coronarestriktioner formåede at øge omsætningen.

”Vi tror på fysisk detailhandel, og mit hjerte banker for Bramming, så derfor åbner vi en butik i Bramming. I Ribe åbner vi i den tidligere TDC-butik lige over for Kvickly. Vi tror på, det bliver en god sommer i Danmark, og at mange danskere holder ferie herhjemme – og der er Ribe en turistby,” siger ejer og adm. direktør af Sports Connection, Peter Jørgensen, om de nye butiksåbninger.

Dørene til de to nye butikker bliver slået op fredag den 7. maj 2021.

Foto: Skechers