I midten af marts 2019 blev modekoncernen Solo Company Aps taget under konkursbegæring. Dengang risikerede alle virksomhedens 26 butikker at lukke, men nu kan den triste historie alligevel ende lykkeligt. 

Da den vestjyske modekoncern Solo Company i midten af marts 2019 blev erklæret konkurs, var det endnu uvist, om virksomhedens 26 forretninger under navnene Solo Concept og Cha Cha skulle med i graven.

Til en start fortsatte forretningerne dog sin daglige drift, men blot en uge efter den annoncerede konkurs, måtte 22 ud af 26 butikker dreje nøglen om, fordi der ikke var penge nok til at udbetale løn. Fire butikker i henholdsvis Haderslev, Skive, Skagen og Aalborg var inden da blevet solgt og kunne altså forblive åbne forretninger, mens resten måtte lukke ned.

Nu bekræfter kurator i konkursboet, advokat Søren Christensen Volder, overfor Jydske Vestkysten, at det alligevel ikke ser så slemt ud for de nedlukkede butikker. Ni ud af de resterende 22 forretninger blev nemlig solgt lige før påske. Det drejer sig om butikkerne i Holbæk, Svendborg, Varde, Blåvand, Aabenraa, Sorø, Ribe, Grindsted og Skjern.

Frasalget af de enkelte butikker kan lade sig gøre fordi, at de alle er ejet af et datterselskab under moderselskabet Solo Company. Butikkerne er dermed formelt set ikke omfattet af konkursen.

Noget tyder altså på, at den triste historie om Solo Company alligevel kan ende lykkeligt. Der skete nemlig noget lignende tilbage i 2014, hvor Solo-kæden også gik konkurs. Dengang lykkedes det kæden at overleve under et nyt ejerskab.