Det svenske herretøjsbrand A Day’s March løfter nu sløret for åbningen af sin første butik på dansk jord.

Med fire butikker i Sverige og én i London udvider det svenske herretøjsbrand A Day’s March nu butiksporteføljen med sin første butik i Danmark.

Butikken, der vil have adresse på Kronprinsessegade 7 i indre København, åbner den 2. maj 2019. Den vil få en størrelse på omkring 50 kvadratmeter og kommer til at have et udvalg af den samlede kollektion.

”Vi har kigget på København i flere år nu, så vi er rigtig glade for at have fået mulighed for en butik netop her. Vi har i lang tid haft en stor kundegruppe i København, som handler hos os online, så det føles rigtig fedt at kunne åbne en fysisk butik. Det giver kunderne mulighed for at lære os, produkterne og vores brand bedre at kende,” siger Marcus Gårdö, der er CEO hos A Day’s March, i en pressemeddelelse.

Butikken i København er designet af kreativ direktør og medstifter Pelle Lundquist i samarbejde med Daniel Braconier, der er Visual Merchandiser. Interiøret er valgt ud fra brandets værdier om at skabe en oplevelse, der er strømlinet, enkel og funktionel kombineret med fortolkninger af typisk, skandinavisk design. Butikken i København bliver unik og vil ikke få samme udtryk, som brandets andre fire butikker.

”Butikken kommer ikke til at ligne nogle af vores andre butikker, men det er det, vi gerne vil have – hver butik skal stamme fra den samme æstetik med et rent design med fokus på materialer og detaljer, men udtrykket skal være unikt og tilpasset det specifikke sted. Jeg tror på, at processen med, hvordan vi designer en butik, har meget tilfælles med, hvordan vi skaber vores kollektioner,” siger Pelle Lundquist.

A Day’s March blev grundlagt tilbage i 2013 af de svenske fyre Marcus Gårdö, Pelle Lundquist og Stefan Pagréus.