Troelstrup åbner en ny afdeling i København den 6. september 2019. Det bliver Nordens største indenfor modetøj til mænd.

Dørene blev for første gang åbnet i 1908, hvor Troelstrup solgte alt indenfor beklædning til mænd. I længere tid har Troelstrup solgt både herre- og dametøj, men har nu valgt at gå tilbage til rødderne og fokusere på herretøj. De vil gerne være ’The Menswear Destination’ som CEO og indehaver, Claus Frederiksen, kalder det.

Dermed åbner Troelstrup en ny afdeling i København, der bliver Nordens største herretøjsbutik med sine 1600 kvadratmeter på Vester Voldgade i København. Det skriver Troelstrup i en pressemeddelelse.

Siden offentliggørelsen af planerne om en ny herretøjsafdeling har der, både fra kunder og branchens side, været en undren og nysgerrighed omkring, hvad sortimentet kommer til at byde på.

“I den første sæson, AW19, vil vi skabe en decideret “Outerwear Destination”, hvor vi samler alle husets brands, der specialiserer sig inden for overtøj. Der er tale om navne, som vi har samarbejdet med i årevis plus en række brands, der er nye hos Troelstrup denne sæson. Overtøj har altid været en af butikkens spidskompetencer, og vi ser derfor et stort potentiale i at samle hele udbuddet for forbrugerne i én afdeling” fortæller General Merchandise Manager, Anne-Sofie Frederiksen.

Anne Sofie Frederiksen fortæller også, at ’destinationerne’ vil ændre sig i takt med sæsonerne skifter. Derfor kræver det, at Troelstrup er agile, kreative og omstillingsparate, hvilket er noget de stræber efter med det nye set-up.

Troelstrup åbner den nye afdeling den 6. september 2019 med et stort arrangement, hvor alle er velkomne til at komme og skåle på en ny æra i herretøjsbranchen.