DK Company, Pandora, Ecco og Bestseller er blandt de virksomheder, der bliver ramt på grund af omfattende tyske coronatiltag.

Vores naboer mod syd lukker alle detailbutikker, der ikke sælger dagligvarer, fra i morgen den 16. december 2020 og frem til den 10. januar 2021. Det skriver Finans.

Det har stor betydning for danske virksomheder, der har detailforretninger i landet, herunder Ecco, Pandora og Bestseller.

For DK Company er Tyskland det største engrosmarked, hvor tøjet afsættes til tyske butikker og forhandlere.

“Det er en katastrofe for detailhandlen i Tyskland netop en uge før jul, som vanligt er årets største salgsuge. Vi har straks indledt en kontakt til alle kunder om, hvordan vi kan bistå dem i denne svære situation,” siger adm. direktør i DK Company, Jens Poulsen, der fortsætter:

“Det er drastiske beslutninger, som nu tages i Tyskland. Konsekvenserne for detailhandlen er svære at overskue efter et år, der har været rigtig hårdt for mange.”

Den 14. december 2020 annoncerede den hollandske regering en tilsvarende model som i Tyskland, hvor alle detailbutikker, som ikke sælger dagligvarer og andre fornødenheder, bliver tvangslukket fra nu og frem til den 19. januar 2021.

Foto: DK Company