Nyheder

Her bringer Branchebladet TØJ alle slags nyheder – store som små – der har relevans for fagfolk i modebranchen.

Læs de seneste nyheder, og hold dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen.

Risikoen for recession i Tyskland er den største i syv år

Tyskland har ikke fået indfriet de forhåbninger, de har haft til deres fremstillingsindustri, indenrigsefterspørgsel eller jobskabelse, og det resulterer nu i den største risiko for recession i syv år. Det kan få betydning for den danske modeindustri.

Britisk modekoncern fortsat i vanskeligheder

Den store britiske modekoncern Arcadia Group blev for få måneder siden reddet fra et kollaps med en redningsplan. Selskabet er dog fortsat i store økonomiske problemer – og et Brexit vil ramme hårdt.

pej gruppen inviterer til konferencer og seminarer hele efteråret
pej gruppen inviterer til konferencer og seminarer hele efteråret

I efteråret 2019 byder pej gruppen på ny viden og inspiration ved en række spændende konferencer og seminarer.

Ny modeuge i Aarhus

To unge kvinder fra Aarhus har taget sagen i egen hånd og oprettet en nonprofitorganisation, der skal være primus motor på en bæredygtig modeuge i Aarhus fra efteråret 2020.

Ny bestyrelse i IC Group

IC Group, der i maj 2019 blev tilbagekøbt af investor Niels Martinsen, har netop udskiftet bestyrelsen med nye ansigter.

Mest læste på TØJ i august 2019
Mest læste på TØJ i august 2019

August måned har budt på flere artikler om virksomheder med fremgang på bundlinjen og bæredygtige brands i modebranchen. Der er også sket jobrotationer og udskift i toppen, og nogle brands har lanceret nye koncepter. 

Vinderen af Guldknap 2019 er fundet

Vinderen af Alt for Damernes guldknappris er gået til et DK Company-brand, der, udover prisen,…

Forbrugertilliden er steget

Selv om danskerne hører om handelskrig mellem Kina og USA og et brexit, der lurer lige om hjørnet, så stiger forbrugertilliden herhjemme.

Influencere politianmeldt: Kender du reglerne for skjult reklame?

Forbrugerombudsmanden har undersøgt 37 influenceres kommercielle opslag på sociale medier. Nu er fire af dem politianmeldt for skjult reklame.

Finalisterne til Magasin du Nord Fashion Prize 2019 er fundet

Siden 2012 har Magasin du Nord Fashion Prize været den største award for fashion design i Danmark. Nu er finalisterne til 2019-awarden fundet.

Den nye udgave af TØJ – Fashion & Business Trends er udkommet

Bliv klar til den københavnske modeuge med TØJ – Fashion & Business Trends nr. 3 2019, som netop er landet fra tryk. Dyk ned i relevante baggrundsartikler, hent inspiration i modeportrætter og få overblikket over SS 20 trends.

TØJ holder sommerferie

I uge 28, 29 og 30 holder redaktionen på TØJ sommerferie. Det betyder, at der i denne periode ikke vil blive sendt nyhedsmails ud. Fra onsdag i uge 31 vil vi igen udsende vores daglige nyhedsmail.