Nyheder

Copenhagen Fashion Summit fejrer 10-års jubilæum

Bæredygtig innovation er blevet et vigtigt samtaleemne i modebranchen, hvilket gør Copenhagen Fashion Summit mere relevant end nogensinde før. Nu åbnes der op for billetsalget til 2019, hvor topmødet markerer sit 10-års jubilæum.

Velkommen til starten på det nye årti

Med pej gruppens trendkonference SS 20 bliver 2020’erne for alvor kickstartet. Her vil du klædt på med konkret og kommerciel viden om tidsånd, livsstil, farver og trends for sæsonen forår/sommer 2020.

Mest læste på TØJ oktober 2018

De mest læste artikler i oktober 2018 handler blandt andet om et væld af regnskaber, en konkursbegæring samt en uenighed mellem to kendte modevirksomheder. Var der noget, du gik glip af? Få overblikket over de mest populære artikler her.  

Magasin du Nord Fashion Prize 2018 vinderen er fundet

Magasin du Nord Fonden fandt i går vinderen af deres årlige talentpris og hæderslegat på 500.000 kroner.

Nyt koncept samler de fire danske designskoler

Takeoff Karrieredag 2018 er et nyt koncept, som skal forbedre designstuderende og -dimittenders chance for job. Flere virksomheder fra mode- og livsstilsbranchen vil være til stede og arrangementet er gratis.  

Workshop: Styrk din forretning med FN’s 17 verdensmål

Flere små og mellemstore virksomheder er begyndt at mærke fordelene ved at arbejde med bæredygtighed. DIEH afholder gratis workshop om FN’s 17 verdensmål målrettet mode- og tekstilbranchen.

Bliv klar til sæsonen SS 20

Er du klædt på til fremtidens trends? Skandinaviens største trendkonference er lige om hjørnet, hvor tidsånd, forandringer, livsstil, farver og trends til SS 20 sættes i spotlyset. 

Mest læste på TØJ september 2018

I de mest læste artikler i september 2018, har TØJ haft et væld af regnskaber i kikkerten, mindet en ildsjæl i modebranchen samt kigget på et samarbejde mellem et sportsbrand og en kendt designer. Var der noget, du gik glip af? Få overblikket over de mest populære artikler her.  

Innovationsnetværk får forlænget bevilling med millionbeløb

Udannelses- og Forskningsministeriet har netop forlænget den nuværende bevilling til innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster. Forlængelsen medfører, at Lifestyle & Design Cluster forbliver nationalt innovationsnetværk for perioden 2019-2020.

Nyt projekt hjælper danske modevirksomheder mod bedre globalt fodfæste

Den danske modebranche oplever i øjeblikket voksende interesse fra udlandet, og det nye projekt, Takeoff, tilbyder et rådgivende forløb, der skal ruste danske modevirksomheder mod global succes. Bag projektet står blandt andet Væksthus Hovedstadsregionen, Design Denmark og Wear.

H.K.H. Kronprinsesse Mary træder ind som protektor for Global Fashion Agenda

Efter i flere år at have været protekter for  den bæredygtighedsorienterede event Copenhagen Fashion Summit, bliver Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary nu protektor for Global Fashion Agenda

Mest læste på TØJ august 2018

I de mest læste artikler i august 2018 kan du blandt andet læse om et modebrand i navneskift, debatindlæg om designkonkurrence, en investering i brudekjolefirma og om årets vinder af Guldknappen. Var der noget, du gik glip af? Få overblikket over de mest populære artikler her.