Nyheder

Her bringer Branchebladet TØJ alle slags nyheder – store som små – der har relevans for fagfolk i modebranchen.

Læs de seneste nyheder, og hold dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen.

TØJ holder sommerferie

I uge 28, 29 og 30 holder redaktionen på TØJ sommerferie. Det betyder, at der i denne periode ikke vil blive sendt nyhedsmails ud. Fra onsdag i uge 31 vil vi igen udsende vores daglige nyhedsmail.

Hovedaktionær vil afnotere tøjkoncern fra børsen

Stifteren af og nu også hovedaktionæren i IC Group vil afnotere koncernen fra børsen og tvangsopkøbe de resterende aktier.

Mode- og møbelvirksomheder oplever oftest piratkopiering

Møbel- og modebranchen er den branche, der bliver udsat for piratkopiering oftest. Blot inden for de seneste fem år har 17 procent af danske virksomheder, der arbejder med møbler, design og mode, kendskab til, at deres design er blevet kopieret.

Fashion Week Stockholm aflyser modeuge

Antallet af modeshows, besøgende indkøbere og international presse er faldet markant inden for de seneste par år. Så meget, at Fashion Week Stockholm nu har indstillet den kommende modeuge.

Mest læste på TØJ i juni 2019

Vi tog hul på sommeren med en bred vifte af afsluttede regnskabsår, hvor det er gået rigtig godt for nogle og mindre godt for andre. Modevirksomhederne skifter fortsat ud i medarbejderstaben, mens andre udvider organisationen.

Copenhagen Fashion Week offentliggør modeugekalender

Kalenderen for sommerens modeuge i København er netop blevet offentliggjort. Deltagere kan blandt andet se frem til comebacks fra flere brands og stærke showdebutanter.

De 20 mest læste artikler i maj 2019

Nu er maj måned forbi, og vi har for alvor taget hul på sommeren. Forårets sidste måned bød på et hav af spændende regnskabsartikler, flere modevirksomheders konkurser og opkøb af brands på kryds og tværs i branchen. Læs maj måneds 20 mest læste artikler på branchebladettoj.dk her.

Få hjælp til at skabe vækst i din virksomhed med Fashion Growth

Igen i år har iværksættere mulighed for at få hjælp og sparring af kapitalstærke investorer med det formål at kunne skabe vækst i sin virksomhed. Der er netop åbnet op for ansøgninger om at komme i betragtning til Fashion Growth 2019-programmet.

Se de nominerede til Alt for damernes Guldknap 2019

Den årlige Alt for damernes Guldknap 2019 skal under et stort modeshow overrækkes igen i august. Du kan nu allerede læse om de tre danske brands, der er nominerede til den fornemme pris.

Endnu et modehus dropper pels

Endnu en sværvægter i modebranchen har indført en pelsfri politik. Det betyder, at der i SS 20-kollektionerne fra modehusets luksusbrands ikke længere vil være pels i produkterne.

Det nye TØJ – Fashion & Business Trends er udkommet

Nu er ventetiden forbi, og du kan nu læse en masse brancherelevant læsestof i den nye udgave af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends. Læs blandt andet et stort tema om smykker, kom tæt modeprofilerne Kim Hyldahl og Julie Fagerholt og tag med en tur tilbage i tiden, dengang der gik mode i tøjet. 

Forskere beskylder modebranchens klimatopmøde for ’greenwashing’

Efter Copenhagen Fashion Summit i sidste uge har flere forskere kritiseret topmødet og beskyldt organisationen for ’greenwashing’. Læs med her, og få de vigtigste pointer fra diskussionen.