Nyheder

Her bringer Branchebladet TØJ alle slags nyheder – store som små – der har relevans for fagfolk i modebranchen.

Læs de seneste nyheder, og hold dig opdateret på, hvad der rører sig i branchen.

Endnu et modehus dropper pels

Endnu en sværvægter i modebranchen har indført en pelsfri politik. Det betyder, at der i SS 20-kollektionerne fra modehusets luksusbrands ikke længere vil være pels i produkterne.

Det nye TØJ – Fashion & Business Trends er udkommet

Nu er ventetiden forbi, og du kan nu læse en masse brancherelevant læsestof i den nye udgave af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends. Læs blandt andet et stort tema om smykker, kom tæt modeprofilerne Kim Hyldahl og Julie Fagerholt og tag med en tur tilbage i tiden, dengang der gik mode i tøjet. 

Forskere beskylder modebranchens klimatopmøde for ’greenwashing’

Efter Copenhagen Fashion Summit i sidste uge har flere forskere kritiseret topmødet og beskyldt organisationen for ’greenwashing’. Læs med her, og få de vigtigste pointer fra diskussionen.

Tidligere ejer af IC Group vil have hele kontrollen tilbage

Investeringsselskabet Friheden Invest, som den tidligere ejer af IC Group blandt andet står bag, har fremsat et købstilbud til aktionærerne i IC Group for at få den fulde kontrol over modekoncernen.

Glæd dig til en ny udgave af branchebladet TØJ

Snart får du masser af brancherelevant læsestof i en ny udgave af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends, når årets anden udgave udkommer den 21. maj. Læs blandt andet et stort tema om smykker, kom tæt modeprofilerne Kim Hyldahl og Julie Fagerholt og tag med en tur tilbage i tiden, dengang der gik mode i tøjet. 

Vinderne ved Elle Style Awards 2019

Igen i år var Elle Style Awards et flot og forrygende show, hvor personer fra modebranchen deltog i deres overdådige kjoler. Som altid blev der uddelt priser til fremtrædende personer både i og uden for branchen. Læs med her og se, hvem der vandt de prestigefyldte priser.

Storkundekollaps skaber dominokonkurs

Et storkunde kollaps i starten af maj 2019 har fået afgørende betydning for et norsk investeringsselskab og den danske tøjkoncern CNS Groups fremtid. TØJ har talt med den adm. direktør for CNS Group, der stadig holder håbet højt og fortæller: ”Efter kurators anbefaling driftes selskabet videre.”

Bæredygtig omstilling: Wear og Dansk Erhverv inviterer til seminar

Bliv klar til de udfordringer, som mode- og tekstilbranchen står over for, når det kommer til ansvarlighed. Kom til seminar med Wear og Dansk Erhverv og bliv klogere på, hvordan man vender udfordringer til muligheder.

Events: Det kan du opleve under Copenhagen Fashion Summit

Når Copenhagen Fashion Summit løber af stablen om to uger, vil det ikke være det eneste bæredygtighedsevent i byen. Læs med herunder og se, hvilke andre events det også vil være muligt at deltage i.

Mest læste på TØJ i april 2019

April måned har budt på et hav af spændende regnskaber hos modevirksomheder, hvor det både er gået godt og mindre godt. Virksomheder er blevet solgt, nogle har skiftet ejere og så har pej trend spået om sommerens helt store tendenser.

Global Fashion Agenda tilføjer dansk modebrand til partnerlisten

Global Fashion Agenda, hvis mål er at fremme en grønnere agenda i modeindustrien, har netop tilføjet et dansk brand til sin liste over associerede partnere.

Kapitalfond sælger dansk tøjkoncern

Danmarks største kapitalfond Axcel, der har stået bag Ball Group, sælger nu tøjkoncernen og lukker fonden, Axcel III.