Formland Autumn åbner i weekenden, og traditionen tro vil de besøgende både kunne opleve gode gensyn og store nyheder. Formland byder denne gang igen velkommen til ‘Fashion & Lifestyle,’ hvor en række modebrands er i spotlyset.

Søndag den 20. august slår Messecenter Herning atter dørene op til det oplevelsesunivers, vi kender som Formland. Denne gang i en autumn-udgave, der over tre dage vil samle forskellige brancher i unikke inspirationsområder og udstyre de besøgende med inspiration, indsigt og viden.

Populært fashion-gensyn
Da Formland Spring 2023 løb af stablen i januar, var det med koncepthallen ‘Fashion & Lifestyle’ som den store nyhed. Her valgte interiør– og designmessen at sætte øget fokus på mode og tøj – et initiativ der blev taget rigtig godt imod af messens besøgende.

Derfor slår Formland endnu en gang dørene op til ‘Fashion & Lifestyle’ i håbet om, at konceptet bliver en lige så stor succes som sidst. Spørger man Thomas Klausen, der er adm. direktør i brancheforeningen Dansk Mode & Textil, så kan man i hvert fald godt forvente, at modeindustrien vil gøre deres til, at området bliver endnu større i år. Det fortalte Thomas Klausen til 365DESIGN i kølvandet på den seneste Formland-messe.

“Når man har denne slags livsstilsmesse, er det helt naturligt at følge detaillandskabet. Derfor bliver vores opgave at lave det endnu bedre og endnu større næste gang med flere brands og udstillere. Det ser jeg frem til, og det gør fashion-udstillerne også.”

Bæredygtigt fokus
En anden genganger bliver udstillingen ‘Circular Formland Days’, der ligeledes havde sin debut under Formland Spring 2023. Her kan de besøgende igen se frem til at opleve stribevis af nye og bæredygtige design.

19 virksomheder med fokus på bæredygtighed og cirkularitet udgør udstillerfeltet på Circular Formland Days, der byder på et væld af nye produkter inden for design, interiør, mode og livsstil.

Fakta:
Hvornår afholdes messen: 20.-22. august 2023
Hvor afholdes messen: MCH Messecenter Herning

Foto: MCH/Tony Brøchner