Coronanedlukningen landet over satte virksomhedens overlevelse under pres. “En konkurs var den nemmeste måde at lukke virksomheden på,” fremgår det i et citat. En del af virksomheden lever dog videre.

Det kun 20 måneder gamle tøjfirma t X-Time, der holder til i Herning, er på grund af coronanedlukningen taget under konkursbehandling. Det skriver Herningfolkeblad.dk.

Herningfolkeblad har oplysninger fra Skifteretten, der skriver, at “Enhver, der har fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til inden fire uger efter denne bekendtgørelse til boets kurator at anmelde sit krav opgjort pr. 1. september 2020.

Den adm. direktør hos X-Time, Max Lidegaard, siger dog til Herningfolkeblad, at det bliver en nem opgave for Skifteretten.

“Det er en stille og rolig kontrolleret nedlukning. Der er ikke nogen personer, der har penge i klemme. En konkurs var bare den nemmeste måde at lukke X-Time på,” lyder det fra Max Lidegaard.

En del af virksomheden lever dog videre – det gik ikke så godt for sportsmærket Atlexit, mens det gik rigtig godt for VikinX-mærket. Sidstnævnte er derfor blevet købt ud af konkursboet og fortsætter forretningen.

Foto: X-Time