Lund/Bugge Fonden og Wear giver igen landets designstuderende mulighed for at søge om rejselegater, og fire heldige færdiguddannede kan drage ud i verden for at blive klogere på mode, tekstil og design. 

I samarbejde med Wear har Lund/Bugge Fonden endnu en gang besluttet sig for at uddele rejselegater til fire heldige afgangsstuderende fra de danske designskoler.

For at blive vurderet som kandidat til legatet påkræves en ansøgning, som skal indeholde en beskrivelse af afsenderen, hvordan vedkommende arbejder med design og materialer samt hvilken destination, der står øverst på ønskelisten – og hvorfor.

Alle legaterne har en værdi af 6000 kroner og kan søges af studerende, der enten går på VIA, Designskolen Kolding eller Kunstakademiets Designskole. Det er et krav, at ansøgeren afslutter sin uddannelse i 2018.

Til sidst bliver samtlige ansøgere vurderet af et panel, som evaluerer på baggrund af håndværk, materialebrug og kreativt synspunkt.

Panelet består af: Margrethe Dal Lehmann, Indkøbsdirektør hos Magasin du Nord, Adam El-Zayat Hjorth, Strategic Sales and Marketing Consultant, og Nikolai Klausen, bestyrelsesmedlem ved Lund/Bugge Fonden.

Vinderne får besked den 8. august og bliver efterfølgende offentliggjort på Wears hjemmeside.

Læs mere om ansøgningsprocessen her.